weeird..

Är det bara jag sominte kan lägga till youtube klipp, bilden går heller inte att lägga upp..inget fuingerar...Någon som vet vad man ska göra...?

It's a hardknock life.. Verkligen.. Ärr som vägrar försvinna som gör det svårt att ta tag i sig själv..
Musik fungerar lite osm terapi för mig.. fast dock inte nu när jag bara gör allt värre med att lyssna på sånt som mest gör en ledsen.. Varför gör man så mot sig själv..?

Får göra såhär istället då.. sjukt grym tjej.. underbar röst.. underbar sång.
.


http://www.youtube.com/watch?v=lY-1CKR48dc



http://www.youtube.com/watch?v=J8UAIxAuxn0

Lägga sig.. väntan på dessa jobbiga tankar.. tänker krypa tätt intill Kenzo och bara släppa allt.. min pyshund.. och missen.. Jag vore absolut tom utan er..


Söndag, en dag som alla andra..

Först och främst vill jag börja med att jag tycker NIcolinas blogginlägg om henne och Johans 2 års dag, Mars 2009 ungefär mitten av sidan.. Jag blir so touched när jag läser det.. Lika den begäran jag la till Emilie om att hon skulle skriva om hennes och Jens början... Hur fr man det så...? Jag måste vara dödsdömd. Jag tror jag är så skadat från ett tidigare förhållande så det kommer nog följa mig hela livet.. Och därmed dömd till att mismisslyckas..

Jag kom iaf typ nyss hem fårn att ha hjälpt Chris städa ur gamla lägenheten på Hedhamre.. Men var tvungen att åka hem då illamåendet vart för påträngande, satte igång precis när vi börjat äta och ger sig inte! Så jävla drygt.. Under snart 2 veckors tid i tid och otid så spökar detta återkommande problem, Jag ska försöka hinna imorn och köpa ett gravtest bara för att utestluta det, jag tror dock inte att dte är på det viset, men alltid enklast att utesluta först. ´Det sitter nog mest i stress och kroppens reaktion på allt runt omkring i överlag.. Magkatarr lr något.. P-pillrena är skit som jag tänker sluta med, enbart för att jag vet att jag inte kommer ha "umgänge" så därför finns det ingen anledning att skicka i kroppen onödiga hormoner när jag ska spendera denna tid till att återkomma till mig själv. Vitaminer är det enda som ska tillföras.

Något som jag ska försöka börja med så fort jag tycker att jag funnit den kraften är att ta mig till en psykolog lr liknande, behövs kanske lite kognitivt där.. Vem vet.. Något måste jag.. Och jag funderar starkt på att låta denna paerson rota in deep shit.. Like stuff from the childhood etc.. Även om jag tror att det kan nog göra mer skada men jag vet att jag har mycket oarbetat som man aknske bör utsätta kroppen för ytterligare en gång för att se hur den reagerar.. Jag menar.. Det kan inte bli så mycket värre, lika bra att krossa allt.

Jag borde ju ta itu med min egna lägenhet oxå vilket jag tror ajg akn likna med skärselden. Jag förflyttar mig som sgat, soffan(vilket jag hämtade den nya i fredags) toaletten och sovrummet.. Jag måste oxå börja skärpa mig med maten, se till att äta ordentligt så jag orkar med jobb, träning,dans osv. Jag är så dumsmart så jag vet att är man hungrig tillräckligt länge så går det över tills slut så slarvar man sådär och jag behöver väldigt mycket energi, vilket jag absolut inte får av att hålla på sådär...

Man kanske ska börja lägga musik längst upp av inlägget så folk kommer i mood av music medans dom läser.. så dom känner den rätta feelingen-- Ja fråga mig inte varför jag håller på skriver på svengelska.. Det bara kommer..


Jag hade bestämt mig för att inte dricka osv för att hitta mig själv.. Men jag vet att allt grundar inte i alkohol, för jag har inte druckit lr varit ut många gånger uinder dessa 7 månader.. Det är mycket annat som grundar och alkoholen har bara blivit en tillflykt, så därför ska jag göra en bra upplevelsen av den istället med Becca, Hon kom med förslaget inatt att vi ska ha en alkoholpicknik något tag framöver, hon och jag. Just the 2 of us, mysa, dricka, och om vi går ut så ska vi lämna telefonerna i väskorna, bara en kväll för oss båda. Där det inte ska röra några andra folk, utan vi ska ha så himla roligt, och vakna på morgonen utan ångest utan bara goda och mysiga minnen från kvällen. Niklas får hon lämna hemma helt enkelt med sitt cs:P



Jag har fått något för NIck pitera.. Fastnat sjukt mycket för honom.. Talangfull kille..








































Jag har gått som i ett mörker har sökt ditt andetag
Är bedövad i mitt inre lånar timmar varje dag
Känner giftet som gör verkan det brinner som en eld
Men jag andas bara tomhet inför smärtan är jag ställd

Ser blodet i mig svartnar mina ögon söker svar
Mina tankar är som nålar det här är allt vad jag har kvar
Och jag som lovade hela världen mina dikter mina brev
Mitt inre skriker hjälplöst rena själen ut och lev

Jag brinner jag drunknar
Så ensam i mörkret som ett slukande hav
En tomhet så hjälplös
Så ensam mot en väntade grav





Väntar på att han som strör sömn i ögonen ska komma..

Nyss varit ut med kenzo.. Stod och räknade stjärnor medans han strövade fritt omkring, 52 stycken inom mitt synfält enbart, och då fick jag inte vrida på huvudet lr så.. Ja.. Man är väl en aning vrickad denna tiden på dygnet.. Jag önskar att jag kunde vara en oxå.. Lysa ner och skina upp vägen för mina vänner.. Få dom att känna sig så speciella som dom är.. Natten har varit sjukt tung med alla känslor och tankar men tack och lov så har jag och Becca jobbat tillsammans i natt så jag har fått ventilerat mig mycket.. Så blir dte en annan sak att arbeta med en vän istället för n¨ågon ytlig som man knappt känner, för man vill ju inte gärna säga till dom att man har lite vrickat, halvtaskigt psyke just nu och därför kanske verkar ovanligt tyst och menlös..

Ja så.. Jag hatar detta.. Rädslan för min egna ångest.. Att ingen kan spika en med klubba så man slocknar


Jag behöver själaro..

Orkar inte.. NU är dte mycket.. hjärnan kan ej sortera ut.. Allt är in och ut, ut och in..

Jag är så nära på brista.. Psyket är så vekt. Varför.. Allt på samma gång..








Tårar du förvandlade till renaste kristall








Tysta tankar söker råd..




Vad är det som ska hjälpa en orka hålla upp när allt runt omkring rasar?

De senaste sju månaderna har varit ett helvete, jag har varit en person som jag normalt sett annars har avsmak för, Jag har blivit någon som jag inte kan stå för eller vill kännas vid, saker jag gjort osv, jag har nog haft min värsta identitetskris som jag någonsin kommer ha under min tid här på jorden.

Och under denna tid har jag lyckats förstöra för mig själv, sårat  personer som står mig närmast, fått dessa människor att aldrig mer kunna se på mig som dne gamla Nathalie.. Denna period är inget alls jag är stolt över..
Men under denna tid har jag också lärt mig en hel del om folk också.
En annan sak också, att aldrig försöka döma perosner efter deras handlande och intryck osv, för som det är för mig nu så kan denna person just i denna stund vara i en period av sitt liv, där allt är så upp och ner, man känner inte igen sig själv längre och kan därefter inte handla rätt .

Jag är så dum och blind, att jag låtit dett gått så lång tid och inte kunnat förstå det själv utan under denna långa period så har jag lyckats med så mycket dumheter och sårat många och de nya männislorna som lärde känna mig under denna tid har ju denna vrcikade uppfattning om mig, så jag kommer få ett helvete nu att visa mitt riktigta jag och de människor som är villig att ge den gamla en ny chans och såklart så förstår jag att vissa saker ej går att glömma lr sopa under mattan med, men som sagt. Jag får göra ett tappert försök att visa den rätta jag.. Att försöka hitta tillbaka till henne..

Jag har förlorat så mycket på detta..

Men man lär sig en del om sina vänner också.. Vilka som skulle slänga sig i vågor efter en och vilka som hugger en i ryggen..
Jag kommer vara mina änglar förevigt tacksam att ni finns vid min sida trots allt under denna tid.
Det ger mig hopp om att vänskapen  inte alltid behöver vara ett hugg i ryggen.
Nu gäller det bara för mig att lyckas hitta tbx till den jag var innan allt..Helst av allt så hade jag velat ha tillbaka den Nathalie som var där för ca 4 år sedan men det vet jag att det är omöjligt för dom som oxå känner mig väl vet att jag vart så skadad psykist under en väldågt lång period.. Och dom 2 åren är något jag aldrig kommer få tillbaka och efter det halvåret som sedan vart 2 år efter kommer förfölja mig i framtida förhållande.. Vilket det också gjort nu med det senaste.. Så en tuff väg kommer nu börja att försöka börja om på nytt och att det ska bli att lära känna den Nathalie, den som man kan vara stolt över.  Mitt tid kommer att gå åt till att försöka få mig själv på fötter igen, träna och jobba.. Jag längtar tills jag åker iväg till norge och jobbar.. Ska bli skönt att komma bort..
























 



























 




















>





















 





















Jag fick dina ögon och din envishet
jag fick ditt sätt att gå
aldrig din uppmärksamhet
åå du talade om mig
när jag inte var där
de sa du var så stolt
att jag gått så långt

åå jag skulle velat känna dig
förstå var du kom ifrån
men nu går jag i det öde landet
mellan en far och en son

så många frågor
som aldrig fick nåt svar
finns det nån som vet
vilken sorts man du var?

Ja det går i släkten
var det någon som sa
åå ibland i spegeln
ser jag dig titta tillbaks

åå jag skulle velat känna dig
förstå var du kom ifrån
ibland blir murarna för höga
mellan en far och en son

jag förlåter dig
det här kapitlet är slut
jag sätter punkt här
jag andas ut

jag skulle velat känna dig
förstå var du kom ifrån
men nu går jag i det öde landet
mellan en far och en son



Jag måste ju ha n¨ågot roande.. Det är sjukt..







Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...








Förlåt för allt Andreas.








Där i dimman ser dig om
Svarta tårar precis som dom
Känner smärtan tusenfalt
Svarta tårar det är allt

Känner längtan av ditt begär
Världar i ditt inre slits isär
Känner smärtan tusenfalt
Svarta tårar det är allt





Gråter kom regn gör mig hel
Förlåter min ångest gör mig stel
Hatar allt ni tror jag är
Hånar den spegelbilden som jag klär

Mitt inre blöder min tanke är för rak
Allting var så enkelt men har tappat all min smak
Murar rasar samman stoftet kväver mig igen
Två världar två liv men vad kommer sen






Varför fanns där ingen hjälte när mina händer var för små?


Kill me, Heal me.

Boxercise 19-21

Helt Slut är jag nu, trodde jag skulle åka på en stroke där ett tag, en av tjejerna var tvungen att kräkas, jag trodde ett tag att även jag skulle lbi tvungen till det men icke. Konstigt nog. Nu väntar jag på att Andreas ska komma tbx efter att han och Harryson varit och kikat på huset.. Och jag hoppas på att mina planer på en utomlandsresa ska gå vägen, jag vill icke vara kvar i sverioge, kunde jag så skulle jag sticka redan idag, så jävla less på allt nu Usch. Jag har ju fått konstaterat idag vilken hemsk personen jag är och lyckas bara ställa till med problem och såra mina nära, ä'ven när jag försöker ställa det till rätta sen. Jag behöver visst en helt ny personligeht, denna för inget gott med sig. Jag skulle aldrig, aldrig aldrig ens yppat mina känslor, det blir bara skit av det. Så mycket har jag lärt mig idag, så nu är den dörrens tängd, allt ska hållas inne tills man brakar samman istället.

Nu vill jag bara att han ska komma tbx så vi kan äta, sen antagligen en stesolid och sömn, Jag vill bara få bort dom senaste dagarna och dom kommande framöver ett tag. På lördag blir det en tripp till Furuvik för att ttta på när min syrras barn uppträder, förhoppningsvis Uppsala på fredag har jag en tanke på för att hämta nya soffan. Jag saknar min bio soffa nå grymt, dessa andra soffor jag köpte trivdes inte riktigt här.. INgen kommer kunna ta den gamla soffans plats..

Idag fick vi dom riktiga nr-plåtarna, eftersom polisen skrev fel efetr de gamla som stals. men dom är dock gul och pinsamma.

Nä ajöken ajö på några dagar, KOmmer ej vara tillgä'nglig till luren.

Bjuder på lite bilder och musik









Kenzo hemma i Arbrå på åkern




Kenzo's valp BerraBus.











Kenzo's andra valp Sluggo.

Bye BYe.

Once I was flying, now I'm crashing

Jaa.. Var ska man börja... Upside down..Helgen tänker jag inte ägna tid åt alls att skriva om..
Jag hade totalt glömt att jag inte hade bytt bort söndag natten så när jag ligger i soffan hemma i Arbrå igår så plingar påminnelsen på telefonen kavrt i ätta att jag ska jobba, flög uppför trapppan, kenzo flög in i bilen och ilfart hem sen iväg för att jobba. Sjukt trött.. Aldrig att jag tänker jobba såhär många procent natt igen.. Jag hinner inte ta igen mig, dom 2,5 dagarna jag är ledig så fyfan.. Hela min sommar har bara varit sova, äta och jobba.. Träna när jag hinner..

Jag börjar väl med att erkänna att jag adrig varit sån tjockis jag är nu, jag har aldrig vägt så mycket jag gör nu, tänker nog inte efter mycket överv'gande skriva vikten, nog för att jag vet att muskler väger mer än fett men min mage är så big! Haha ser riktigt roligt ut.. Hanna tyckte att det var bra för hon tyckte att jag var en speta där ett tag, likaså tycker min mamma..
Men det ska allt försvinna inom sin tid.. måste bara få tid till att träna regelbundet..

Iaf en sak som har varit en av de bättre sakerna under sommaren, och det är att jag börjat med handbollen igen, inte som tränare av flickorna, utan jag har spelat själv igen!:)
Jag trodde aldrig jag skulle ha kraften och modet att ta tag i mig själv igen och sätta igång med det men det är något som jag skanat så sjukt mycket och det är så sjukt roligt.. Och de andra tjejerna i laget är så sjukt roliga, man blir så full i skratt av att lyssna på dom och man önskar man var ca 2 år yngre igen..
Jag stannar i denna ålder, ädlre än såhär lbir jag absolut inte, snarare bara yngre, jag vägrar mig som en vuxen.
Jag står fast vid att vädersläppningar alltid kommer att vara roliga, och att jag alltid kommer skratta åt såna, det är mitt och Emilie's motto.

Så över till en sak för att klargöra, denna kniv-indicent-
Enbart mina vänner och bara dom som vet i detalj och vad för bakomliggande orsaker.
Och mer behövs ej, Dessa idioter som finner det roande att gå och snacka och hitta på, Varsegod, be my guest. NI är inget mer än patetiska. Det är nog respektlöst att det kommit fram till mamma och i all onödighet oroat dom. Folk som inte vet bör ej snacka på sidan av och sköta sig själva.
That's it.

Så vad mer har hänt under sommaren.. Inte så mycket..
Dom få tillfällen jag har varit ledig så har vi försökt gjort det vi hunnit.. Kenzo har hunnit bli en riktigt liten Sverige runt hund .. Sundsvall, Stockholm, Uppsala, Borlänge.. Vad jag kan minnas nu då.. Dock inte så roligt när man dreglar över baksätena i Saaben... Men.. A dog's gotta do what a dogs gotta do U know..
En helg spenderade vi helt i Uppsala.. Så slönt att komma bort.. Och få duscha i sån där härlig dusch med massage och ånga osv.. Men jobbigt när det är en massa värdefulla saker i lägenheter sådär, man är så rädd att man ska lyckas ha sönder något.. Som i den på Östermalm.. Där vågar man icke göra hastiga rörelser med all dr konst som finns där.
Vi var inne i stokholm då över dagen och sen fick vi mat av Andreas pappa, ÅKte hem och gick på bio med Andreas systers son, Transformers 2, Skitbra var den..! Har längtat efter få se den.. Fler filmer vi gått på bio på är ice age 3 och baksmällan, guld värda filmer.. Vi hinner med få men som sagt mysiga stunder..




Life is like a mean machine
It made a mess outta me
It left me caught between
Like an angry dream I was stranded, I was stranded

And I'm steady but I'm starting to shake
And I don't know how much more I can take




Nu så har jag lessnat på allt, så jag tänker gå under jorden riktigt ett tag.. Jag är less på att lyckas förstöra och såra vänner, vilket jag absolut inte är ute efter men tydligen det enda jag kan göra. Så jag skiter i detta nu och ger upp.
Jag oprkar inte, vissa saker ska man inte behöva förklara hur sårande och hårt saker och ting tagit på en. Men som sagt, förlåt för allt, jag ska inte längre vara något problem för dig.



I am not perfect and I don't claim to be
And if that's what you wanted
Well then I'm so sorry

How about a better version of, the way that I am
How about a better version that, makes me understand
How about a better version of, the way that I am
The way I look, The way I speak,
How about a better version of me

















If today was your last day
and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day

Against the grain should be a way of life
What's worth the prize is always worth the fight
Every second counts 'cause there's no second try
So live like you'll never live it twice
Don't take the free ride in your own life

If today was your last day
and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day

If today was your last day
Would you make your mark by mending a broken heart?
You know it's never too late to shoot for the stars
Regardless of who you are
So do whatever it takes
‘Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothin' stand in your way
Cause the hands of time are never on your side

If today was your last day
and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?

Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day










Nu ska jag se till att få mys.

RSS 2.0