Cocaine Cowboys

Ja.. Varför denna rubrik kan jag dock inte förklarar.. Något som bara uppkomi mitt huvud..
Trörr som en gnu.. Natten tillägnades det inte mycket sömn.. Jag har så tokmycket i huvudet nu så det känns som att jag ska sprängas.. Och jag har blivit så tok känslig för allt.. Antagligen av att gå coh bära allt inom sig.. Ibland så känns det som bara 1 litet ord, 1 mening ska få en att bryta ihop totalt.. Vad som helst.. Toklöjligt I know..
Vet inte ritkgit vad det är med mig.. Antagligen för att jag är ovan att ha det så jävla bra egentligen.. Och må så jävla bra som jag gjort, vilket var år sedan sist.. Och det är väl mycket det skulle jag tro som gör att jag blir upp och ner såhär också.. Jag brukar inte ha sån här tur och bara väntar på att det ska ryckas ifrån mig.... Ja.. Hur fan ska jag klara mig då..? HUr jag ska försöka leva min dagar som föurt.. Nä.. Det skulle bli ett totalt misslyckande.. Det är så gott som ömöjligt... Ja har lbivit för bortskämd nu.. Hur en människa kan få en att må som en stjärna de stunder.. Det känns liksom för bra att för att vara sant.. Och det är väl den skräckkänslan som jag bara går och vänbtar på att allt ska försvinna.. Ja.. Det blir ju oftast såna trökinlägg nu förtiden, jag ger mig liksom aldrig tiden att skriva av mig allt som händer oftare.. Jag skulle behöva det.. Nu känns det som att jag ska sprängas av känslor, av stress, av jobb, av flytt.. HUr fan ska allt tid räcka..?

Jag får helt enkelt bättra mig..

Du är så jävla vacker så det gör ont i mig..


Men en sak då, hur vulgärt och omoget det än låter, men att få hångla/Kyssas då!? Vore inte det något!? Jag blir knäpp och sur och avundsjuk när jag tittar på tv, fan alla gör det ju! Jag har fan glömt hur ett par läppar eller en tunga känns! Som denna kvinna, hur mysigt har inte hon det i denna video, varför kan inte livet vara sådär!?
Haha bitter kärlekskärring kommer jag bli.. Usch..


För många sparkar gör att man inte vågar som man borde kanske.. Tro lite på sig själv.. Vart är självkänslan som önskar man kunde köpa sig? Jag måste försöka ta tag i mig själv och få lite struktur över saker och ting.. Kanske börja med att göra lite tonfisksallad nu?

Äntligen börjar man dansa snart igen.. jag önskar att jag egenltigen hade 24timmars arbete 7 dagar i veckan, lr alltid hade något att underhålla tankarna med tills man stupade i sömn.. Jag hatar att analysera saker så mycket som jag gör.. Man blir knäpp..

Sophies födelsedag

Idag.. Och hon har bokat bord på tranan kl nio.. Känns som en evighet.. Jag blir knäpp av denna tystnad och ensamhet... Hur jävla mycket till ska psyket orka?! Jag blir nog inlagd snart Haha.. Usch.. Näe blä.. Jag skiter i! åker n¨nstanss nu, blir knäpp av detta, det är som en stormvind i huvudet fyfan..

!
Jag vill för fan kunna invadera din skalle.. Läsa dina tankar.. Jag går i tusen bitar snart! åh!!

it's like a world wind inside my head...

Ge mig lite mental styrka..

Energi energi energi... Jag önskar att jag inte blivit så känslig på senaste tiden.. Varför kan jag inte vara sådär kall som förr..? Fan.. Tankegångarna är många... Nu ska jag ringa nicco.. Home from Italy.. detta samtal kommer sitta så välbehövligt för mig nu..  Behöver hennes råd och smarta, snabba kommentarer och funderingar.. Oftast så kan det få min tankegång i rullning på rätt led igen..
Sen måste jag försöka sova.. natten gick ju inte sömnplanerna som planereat så..

Måste bara påminna mig själv om att jag måste skriva om killen på gymet idag vid ett senare tillfället.. Haha..

 

The sun goes down..

I feel the light betrayes me..

Natti...


Så länge varade det..


Hehe ironiskt.. Jag skulle aldrig ha påpekat att allt kändes som moln där ett tag.. igårkväll.. en kommentar.. Som en käftsmäll.. Likt en kniv som vriden ett halvt varv i hjärtat.. Ja natten var rent av ett helvete.. Kunde knappt sova.. Vaknade vartom.. Om man bara kunde få slippa alla tankar som snurrar.. På jobbet har det varit ett rent helvete.. Jag måste då framstått som en urtråkig enstring idag.. Inte många ord som forcerats ur min käft.. Dock fler stunder då jag trott att nu är brytningsstunden nära.. Ögonen har vattnats som niagarafallet ungefär.. För jävla tungt.. Jag måste sysselsätta mig med något nu snart innan jag blir tokig av alla känslosamma tankar..Så plågar jag mig själv med så jätte glad musik därefter också.. Det känns som ironin flödar för stunden.. Så skrattretande allt känns.. 

Snacka om vad betydelsen i en mening sådär kan verkligen sätta sig som en kula i knäskålen.. Och smärtan ger ej vika.. Jag vet det var idiotiskt av mig att tro annat.. En dröm är ju trots allt alltid en dröm.. Vilket aldrig någon sådan lycka skulle hamna hos mig.. Dream on.. Dream on..

Jag blir så less på mig själv.. mitt bittra jag,.. och till råga på allt har jag köpt ciggaretter idag igen.. jag hade inte gjort det på 3 veckor innan nu i lördags då all stress och kaos gjorde att jag tog det dumma beslutet.. Så att jag gjort det igen nu känns också som en jävla nedgång.. Men ändå den tankevägen jag hade förut när jag beslutade mig för att inte röka nå mer kan jag inte ha.. Det hjälper mig inte, jag har inga chanser bara för det.. Och jag blir inte en bättre människa som jag trodde..  Stupid stupid..

Jag vill bara ha en jävla hjärnlobotomi.. bort med alla tankar och känslor...

Så en måste jag ju bara ta upp en sak...

Vad fan tänkte kanal 5 med n'r dom gett sig fan på att sätta placebos låt running up that hill till 3 reklamer som alltid gick på följd efter varandra..!? Jag har har haft den låten som alarmsignal när jag ska vakna men nu blir jag så gott som tokig n'r jag hör den.. Som jag tidiagre älskat den... Fyfan!

Jag ger inte mycket för live framträdanden.. men dom gör det för jävla bra med denna låt..

 



Going nuts..

And the game is on

Alltså, Dating in the dark. Sitter nu med silverschampoo i håret och kikar på premiären..
Jag borde bli en tv-kändis- Got damn, sad but true men jag skulle rocka, spelar ingen roll i vilket program, jag skulle få hela sverige att hysa agg mot mig:P

Sneglar på kenzo som inte får nog av sin pipleksak, men som jag fått nog av! Hanna påpekade idag också om hur skrynklig och gammal han ser ut.. Där har vi verkligen sad but true! Och med sitt charmiga sätt att lägga av en jävla rökare och sedan smyga lite snyggt härifrån.. fyfan.. blandat med det där enerverande pipandet.. Lite halvdålig kondis har han ju annars men idag var det ingen syn av det, först när Hanna kom innan vi skulle iväg som han sprang och skröt med den där jävla leksaken, och sen när Henke gjorde entre så hade dom en stund som jag trodde Kenzo skulle bli slut av efter 2 min men icke då, då hade han fått upp flåset bra nog.

Förresten så upptäckte jag nu efetr passet att mina händer var alldeles svart?! Frida fick ju tag på helt nya handskar så dom är skyldiga till detta missöde. Värsta kanal 5:kvällen ikväll iaf! Sen sova som en stock då om jag ska orka jobba tungt imorn! Jag älskar verkligen mitt jobb att få arbeta med människor, men jag skulle väldigt gärna vilja jobba inom handikapp också.. Ska skicka lite ansökningar någon dag jag är ledig..:)

Kanske borde tvätta ur detta nu..? Vet fan inte hur jag ska göra med mitt hår.. Jag har fortfarand einte vant mig vid detta blonda.. Och vissa säger jag ska bli brun igen och vissa säger att jag ska behålla detta.. What to do..?

Nä nu är pausen över så jag lämnar detta...

Sleep tight

Back with a bang

Och mår bättre än någonsin, tänk vad sällskapet av sån sjukt bra varelse kan göra för ens välmående!?
Oops, fick precis sms från jobbet att dom vill ha in lappen över vart man vill önska jobba i sommar.. Gaasch.. Jag har fan inte bestämt mig ännu.. Jag har ju börjat vänja mig vid att jobba dagturer nu när det varit sånt kaos(enligt mine mning och många andras) i hemtjänsten..Gud jag lider med vissa där.. Under om dom inte går in i väggen snart.. Fan jag var helt slut efter helgen.. I fredags tog jag på mig extra då eftersom dom ej fick ut någon så jag jobbade då 7-13, så tänkte jag hem och sova tills att jag började 15,45-21.30 igen men jag har sån förbannelse över mig när det gäller bilar. Min var ju död såklart när jag slutade kl 13. Efter mycket om och men så var jag hos frida ungefär 2, tog en cigg med henne innan hon skulle bege sig till Gävle för en helg med Lina, så jag hann hem och klä av mig ungefär innan jag skulle tbx igen.. Suck.. Vi är 3 pers som jobbar på kvällen, och det såklart i stresen och snön och kaoset så 3 personen av oss ringer och säger att hon kört i dike ute i röste.. Jag körde fast i söndags också när jag jobbade men en vikare. Mycket pinsamt, en schysst gubbe kom och agerade hjälte vilket vi är väldigt tacksam för.

Ja då ska vi se, dubbeltur fredagen, jobbade kväll lördag och söndag 7-16. Vikarien jag jobbade var skitrolig, önskar man får jobba med ehnne fler tillfällen.. Jag är ju oftast så blyg och tyst(tro det lr ej) inom jobblivet när man är med nya och okända människor..Förutom på nattpatrullen då eller med nattarna på k-lund, Men henne kändes det som att man hade jobbat en livstid med så det var väldigt skönt.. Igår vart jag utringd på en våning inne på k-lund! Can you believe it, no more snow! Så skönt att vara inne för en gångs skulle, likaså imorgon ringde dom och gav mig en 7-16 tur på k-lund, längtar! Var väldigt länge sen jag var på den våning:)

Nicco the fickface har nu placerat sin hottiebody in Italiano, hoppas hon kommer hem utan brutna ben, hennes tå såg ju måttligt död ut redan, trots att jag mått som en gudinna ett tag så får jag fortfarande lite små down moments, som igår en snabbis och i förrgår, men dom går snabbt över igen, bara påminnelsen om att jag har det som jag har nu.. Oom alla fick må som jag gör nu så skulle allt vara så underbart, det skulle jag fan unna varenda människa, tom dom som skyr mig som pesten. Men med min förbannelse som vilar över mig så rycks nog detta från mig lika fort men jag tänker njuta av varje minut dittills, Vackra, underbarar själars närhet är det böästa som finns.

Iaf det jag tänkte komma fram till är att under dessa korta down moments så ger jag en liten tid till Nicolinas blogg, både den gamla och nya, dock så har ju inte alla tillgång till den nya(vilket är synd för er för alla borde uppleva denna härliga människas bloggande) Även hennes gamla blogg, även om det tar ett bra tag att läsa igenom den nästan från början så är det värt det, till tusen. Så sjukt rolig, den har gett mig så mycket skratt, även många tårar och känslosamma tankar(Speciellt inläggen och tiden efter deras olycka) men jag kan alltid förlita mig till att den gör mig gott. Det finns alltid något som lyfter min dag  genom att läsa hennes.

Hehe ska vara elak och påpeka att även Emelie har blivit en brill-orm. Hon har under hela tiden vi känt varandra alltid haft roligt åt att jag varit en sån, och ksrattat rått och högt för varje gång man hört fraser som tex "Nu håller du käft annars slår jag in brillorna i pannbenet på dig, lr 4-eyes osv så har vi haft mycket roligt åt detta. Men jag ler fortfarande vid minnet av samtalet hon ringer till mig i ren förtvivlan, spottar,fräser och gnäller och slutligen kom det fram att hon skulle få brillor, Jag skrek/skrattade i telefonen åt henne, men hon är riktigt het i sina brillor skatan(Niccos namn för Emelie) Hottie Hottie, HOn ringde dock några gånger på 1 och samma dag för att försäkra sig om att det kändes som att hon verkligen blivit längre när hon tittade neråt i sina glasögonen. Konstiga idéer:P

Idag har jag och Hanna tagit en mysrunda på dollar,karlsson och Team Sportia, där jag tänkte köpa nya handbollsskkor men är fan inte riktigt säker.. Dom jag har är ju slut men känns ju lite väl att köpa några nya för myche pengar och sen när man kanske sprungit 10 meter så känns dom som grävlingar.. Njae.. Det vart ett par tights/Shorts istället.. Kanske gör min debut i dom ikväll på boxen med Strid..? Vi käkade på Roys och tog sen en tripp till bonden för att kika in en lägenhet..
Nu ska jag klippa Tuvas knutar och sen kanske ge kenzo en omgång också..En liten powernap innan träning skulle intte sitta fel heller..:O

So fuckfaces, I'm on top again!Hoppas jag får stanna i denna sinnesstämning ett bra tag nu:) Jag får sån ehlt ny kraft och energi till allt, helt sjukt!

By the way.. Kom på en sak.. alla som känner min katt.. Vet ju att hon är en aning speciell.. Jag tror att detta klipp är något som kan tänkas vara hon själv som det handlar om.. Kenzo mår ju som en gud nu när han har en helt sjukt underbar grabb att få lite tid med men Tuva smyger omkring och ser ut att smida planer att göra ett dödsattentat mot oss andra när som helst.. Iaf så förstår ni vad jag menar en bit in i klippet

 

 

Bjuder på ett inlägg som Nicolina skrev i sina gamla blogg, som jag skrattar så jag gråter nästan varje gång jag läser, sånt här är så upplyftande..!Det bästa är ju att om man tittar hela videoklippet så tappar han aldrig inlevelseförmågan.. Han ger ju allt hela låten ut -! Det blir en resa ner till stockholmo snart, det skulle jag behöva..! Jag har ju redan smidit planer för hur den ska se ut och att jag ska kidnappa denna gudagåva till varelse men hittils blivit stoppad av jobb.. ochj jag tänker jobba som en tok nu så.. Ja.. Jag måste planera det lite bättre bara! :O

http://nicolinaolofsson.blogg.se/2009/november/nar-nattis-far-barn.html#comment



Nä Tuva-klipp innan träning, bye sas tha queenBee!!


RSS 2.0