Cold..

Trodde aldrig det ksulle komma till en pun kt som det är så jobbigt som nu..

Jag ska få gå och må såhär ändå till den 15:e!Det är helt sjukt.. Det känns precis som jag kommer bryta ihop innan dess, att orka varje dag med alla dessa tankar osv. Hur fan ska jag klara det.. kommer tillslut ligga som ett apatiskt litet krypple innan det är färdigt.. Kan knappt sova.. Nätterna känns som eviga timmar som aldrig tar slut.. Jag vankar runt och runt och runt.. Finns bara Kenzo, Tuva,Gizmo (Mormor och morfas katt) att prata med.. Jag kan ju inte direkt bara ringa mitt i nätterna och böla heller och bevisa mitt riktiga patetiska jag.. Jag kommer vara Frida och Peppe evigt tacksamma för att dom följer mig.. Frida sa redan från början att hon kunde följa och Peppe frågade jag idag eftersom jag trodde personen som är delaktig i detta skulle följa men nu så har Peppe tagit ledigt för att följa.. Ni är guld värda..

Egenltigen så tycker jag att du skulle följt med.. Det hade känts bra.. Även om jag vet att du inte alls är överens med mitt beslut men jag är verkligen inte redo, och jag förstår att det är jättejobbigt för dig också som förlorat 2, men jag kan inte tvinga fram något som jag inte alls är redo för.. Om livet sett annorlunda och tidpunkten varit annorlunda..

Det är dig jag vill ha dig där när jag vaknar..
Det är du som borde hålla min hand när jag slå upp ögonen..

Jag kommer aldrig kunna förstå att detta beslut jag måste ta, kan göra dig så kall,så hjärtlös.. Det är jobbigt för mig med även om jag förstår att det tar på dig också..

Jag hade bara hoppats att du förstod mig.. Att jag förstod mig...

Jag klarar inte det här ensam..


Vet je om jag är kapabel till träningsmatchen ikväll.. fast jag vet att egentligen borde jag åka på den för annars ligger jag bara.. Jag borde sysselsätta tankarna men svårt att släppa..
Hur fann ska jag okra jobba hela helgen..
Har någon vägarna förbi ormor och morfar så kom gärna förbi.. Jag kommer bara vara där... Och bli starkt insane av ensamheten med alla tankar..












Jag vet.. allt skrivs jävligt dåligt, utan känsla och osammanhängande.. Jag är inte riktigt riktigt..



 I would have given you all of my heart
but there's someone who's torn it apart
and she's taking almost all that I've got
but if you want, I'll try to love again
baby I'll try to love again but I know

 I still want you by my side
just to help me dry the tears that I've cried
cause I'm sure gonna give you a try
and if you want, I'll try to love again
but baby, I'll try to love again, but I know

The first cut is the deepest..


The evening..

Ser ut såhär:

Äta på tranan ett gäng 19.30, ska bli kul, roligt att träffa folk man inte träffat på länge.. Jag minns inte sist vi var ut och åt några på tranan

Sen åka hem igen och hämta Kenzo och katten för att bo hos mormor och morfar i 2 veckor medans dom är utomlands.. Skönt att komma bort lite.. Bara jobba, äta,träna sova..

Fick inte ett sånt roligt samtal från pappa nyss med en massa frågor.. Då han hört vad som hänt.. Rykten går som han sa.. Muy Pinsamt, men jag förklarade för honom att jag ej har något med det att göra, vilket jag inte har heller. Polisen förstår verkligen ingenting.. Och nåde om dom skulle komma på besök under tiden jag är där, skulle vara jävligt respektlöst. Imorn så är det träningsmatch ot Alfta i Edsbyn, sen hem och sova.. På fredagen ska jag iväg och dansa innan jag ska jobba.. Jobbar natt hela helgen..

Nu ska jag vila en sväng inför ikväll.









Lyckan är drömmen- Lidandet är verkligheten

"Jag stöttar dig i vilket beslut du än gör"

Ha! Tydligen inte.

Asshole.

 








Man underskattar sinnet att lyssna på någon, alltså rikigt.. Att förstå vad personen i sig verkligen försöker säga.
Det kan alltid vara ett rop på hjälp.



This is how a heart breaks♥

 

 






http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM
 Denna länk måste bara upplevas.. Ger rysningar..



 Tårar märker man, men om hjärtat blöder- vem ser det?



Wrap your arms around her tight,until the end.


Attack!

Var vad jag och Frida var med om idag när vi åkte från Ren, först ringer jimmy Larsson som kör efter oss i n¨ågon sorts firma bil och påpekar in körning då dom kör efter oss, så när vi kommer fram till rödljusen vid k-lund, där det såklart med min vanliga otur var rött så springer han ut, då står dom i en annan fil, springer ut mitt i vägen framför alla jävla bilar sliter upp vindrutetorkan och springer bland bilarna tillbaks till den dom ¨åkte och drog iväg, måttligt pinsamt vad alla människor lär funderat!

Imorn är min första handbollsmatch på flera år,

och jag ska då spela som linje, vilket jag aldreig gjort!! det kommer bli måttligt skrattretande!

Men jag jobbar inatt så därför har jag fåt lov att hoppa försa matchen och sen när alla matcher är klar så ska jag skynda mig hem til dildo-partyt som börjar kl 18.00 KOmmer bli knapert med tid! Jag yhar fått alla mina ljus saker nu! Hela lägenheten luktar så gott!

Mitt paket från jotex är på väg också med gardiner, väggamplar m.m så det ska bli kul att 'ntligen få lite ordning in the apartment!

I now, snygga stenskott va.


Tatoo..

Slänger in 2 bilder nu lite snabbt, dck inge bra bilder, dö-skallen i örat är inte riktigt klar ännu, jag fick mesa ur med sista skuggningarna, har aldrig varit med om sån sjuk smärta. fyllde även i den på halsen, hann dock inte fylla i kenzo som jag egentligen skulle eftersom jag fått viktigt tid hos umbo kl 14. så jag ska få ta igen mig lite och göra klart sen.

Ger en förklaring sen till mitt upp och nervända liv, Kenzo m.m om jag hinner idag innan lr före dansen

annars så blir det kanske efter min och Frida's tripp till Uppsala imorgon.

 























min Boff..

Mitt älskade hjärta..
Jag kan inte sova, jag kan inte slappna av, gråter vartom,
jag kommer vara som ett lik inatt när jag ska jobba..
Min hjärtevän.. Jag vill bara att den här dagen ska vara över nu..


Den jäveln.

Veterinärstationen på ren borde eldas upp! Ja, hade det varit ett laglöst land så hade jag tamefanimej inte haft något som hindrade mig alls från att vålla skada, Om man är rädd för hundar så ska man inte ha en blandad klinik, sikta in dig på enbart kattjävlar!

Du förstörde Kenzo totalt första gången måste varit för ca 2 år sedan, jag önskar att jag aldrig åkt till dig, jag skulle hållt mig trogen Gun Wilkund men då hade hon ej tid, Om jag vetat hur allt skulle gå så skulle jag aldrigt åkt till dig. Du totalförstörde Kenzo, han är så äckligt livrädd för veterinärer nu, och idag när jag får åka in akut, Jag ringer Angelica i panik då jag vet att efter första gången jag var hos dig så visste jag att jag skulle vara orolig och rädd och sänder ut dom signalerna till Kenzo som då också blir orolig. Men idag, fy fan. Jag bara gråter i omgångar, jag hatar dig, vidriga veterinär, du borde aldrig ens ha en egen klinik. Min hund är så äckligt rädd för dig och du vågar inte ens ta emot honom, och sedan felbehandlar honom så Angelica får skrika åt dig att sluta. Fy Fan. Min hund.. Så förstörd och rädd.. Jag skakar när jag skriver detta och arg så jag gråter. Jag önskar ch ber för att Kenzo inte ska mista sitt öga. Jag hatar dig för det du gjort mot min hund. Du borde inte ens vara veterinär. Du ska kunna behanlda alla djur lika och inte ge min några minuter och sen ge upp för att han är rädd, det är för fan du som gjort honom rädd din äckliga jävel!


sjukling..

 Äta med Frida sen blir det att lägga sig. Jag har fastnat för denna-- http://www.youtube.com/watch?v=rHKG6oxtMwU

RSS 2.0