30 april

Äntligen ledig för en gångs skull! Idag tänker jag inte hålla på stressa, sätta upp mål som jag ändå hinner med så slipper jag bli besviken på mig själv. Idag tänker jag faktist pyssla om mig själv lite, färga håret igen, min bruna färg är avdankad så det blonda smyger fram igen, och dessutom färga ögonbrynen så ett försök till att fräscha upp sig själv lite, jag har sett ut som ett helvete verkligen den senaste tiden. Har inte hunnit med mig själv, Och som vanligt inte mycket annat än gnäll, men snart så blir det bra..:) Jag har ju det absoluta bästa sällskapet man någonsin kan önska att å komma hem till så jag ska jag borde inte gnälla egentligen, men det hör ju lite till kvinnors natur:P

¨Hur vacker är inte denna låt då.


Jisses vilken jävla buurp Kenzo just la av, nästan så han satte väggarna i gungning!!

Jag m¨ste ju bjuda på min dåliga humor såhär på en fredag och allt. 


 






Här tjejer, detta är till er!
 









Oo någon kommer bli pissed för detta foto:)



Jag insåg just att nästan varje foto innehåller dessa handgester, det var inte mening men lite komiskt nu i efterhand.




Girls, you rock!

By the way, Madde,Becca,Amanda Emelie,Bjurs mfl är nu lite av utblottade, jag har nämligen tagit ner alla foton jag hade på kylskåpet innan jag slänge in nyckeln till han som ska ha lägenheten, hehe roande för honom med en massa tjejer:)

NU ska jag och kenzo göra oss iordning så ska vi ta en trip till blomsterhandeln;)


Stort tack

Henke,Emilie,Carro,Muffe,madde och alla som orkat med mig dom senaste veckorna med all stress och förvirrad som jag varit, även till alla andra som har sånt stort tålamod med mig, jag har verkligen varit jättedålig på att höra av mig under denna tid och jag har hemskt dåligt samvete för detta.. men nu börjar väl alla bitar falla lite på plats.. lite ordning.. finns såklart en hel del kvar att göra men nu när jag fått förlängt på viket jag gått på nu och har ett schema att gå efter istället för att alltid vara beredd på att dom ska ringa ut en på akut jobb f´gör väldigt mycket för mig.. och detta schema går rullande tills jag kliver på sommarschemat.. men det konstiga är att jag måste ju även ha intro -nätter men det krockar ju med detta schema.. aja.. det är en bit dit så det ska hinna lösas.. jag måpste sluta lägga så mycket tyngd på senare saker som ska ske.. tack igen.. ni är underbara.


Lat...?

Moi..!? Nej inte alls med en lätt läspning där på slutet ala Sid i Ice Age.
Men ska jag våga erkänna vad jag gör..?
Börja från scratch kanske, jag började mitt vik i måndags, typiskt min otur så hade jag kvällsturen så jag missade dansen såklart. KÄndes väldigt tungt då jag och becca hade så otroligt roligt sist, vi är en sån härlig grupp så oj oj, Aja åter till saken, mitt kvällspass började hemskt dåligt, tänker inte gå in på detalj men usch. Jag ringde Maria när jag åkte ut och då jag körde förbi henne och Helen, och jag var så upprörd så usch! det pyser lite i mig när jag tänker på det nu med, gormade och hade mig så jag tom körde på andra sidan vägen, Haha folk lär ju ska ha funderat, tillslut efter att ha jobbat ca 2 timmar så ringer jag och tjuter i telefonen för Emilie, hon fnissar lite åt min förödelse när jag säger: till råga på allt så kör jag en jävla fittig diezelbil som inte alls vill som jag vill- Låt mig påpeka att jag lämnat mina cigg hemma innan jag åkte hemifrn, faktist med mening för jag hade tänkt att inte röka innan jag börjde eller efter. Det fick jag ju bittert ångra. Men Emilie fick mig sansad igen och kvällen fortsatte.. Jag tillbringade mina sista minuter inne hos nattpatrullen innan jag begav mig hemåt.. Vid halv 5 på morgonen så vaknade jag av att vara akut-kissnödig. Vem har inte åkt på uvi(urinvägsinfektion för dom som ej förstod=) Kissade blod som en tok, sprang på toa 8 ggr mellan halv fem och ungefär halv sju. Jag hade bäddat in mig själv i hörnet av soffan, gjort en liten mur av kuddar runt mig med filen där jag låg och kved, Henke såg ganska förundrad ut när han klev upp, han jävlades med mitt klena nålpsyke innan han åkte "Lycka till sen med stick i fingret" Ja, tack för den!Haha. Jag vet ju själv att det var det jag oroade mig mest för. Någon gång där innan Henke klev upp så gjorde jag ett desperat försök att ringa och väcka Maria i hopp om att tvinga med henne när jag skulle till sjukan men tvärnit, väcka henne lyckades jag iaf:)
Aja nog om den historien nu, jag har tidiagre skrivit om hur mina sjukhusvistelser brukar se ut så, denna var dock faktist inte lika dramatisk men men. Pencillin knaprar jag nu iaf.



Jag tänker avbryta med pics, då det har blivit dåligt med såna på sistoneFörsökte få Kenzo och Tuva att strimla gamla räkningar när jag höll på städa massa shit.

Marias förklaring- Han sover för fan jämt på mig, då kan jag använda honom som kudde också, man får helt enkelt ställa upp på varandra ibland!Mysarna.


Jaja, hur min morgon ser ut, Jag får ljusnan leverad till sängen, som jag skumläser medans jag slänger ett öga på Vakna med the Voice. Följt detta troget dessa 3 mornar nu, och ska jag vara riktigt pinsam så ska jag erkänna att jag fnissar högt ibland åt dom.
Jag är ju som sagt väldigt lättroad...Ja.. Ljusnan på sängen.. Sen sprang jag upp, drog på mig sockor eftersom jag alltid fryser om fötterna(här vågar jag knappt titta på min tå då jag tappade ett kastrulllock på min nagel igår. Hämtade chipsen sen igår, nötter och tranbärsdryck sen joggade jag in i sovrummet igen och hoppade ner. Fan jag borde strypa mig själv för att ens skriva om detta, men jag tyckte jag gjorde mig förtjänt av det sen igår då jag höll på flytta och dina i timmar! usch. Jag tänker inte flytta mig härifrån än på ett bra tag, det är ju fortfarande vakna med the voice:P



JAG HAR SÅN SOMMARFEELING OCH 90-TALS NOSTALGI!!

By the way, the blond is now gone

Min snuttepärla Emilie is back in town, lr typ. Hon är hemma i Holmsveden, Hehe där gick jag just ut med vart hon kommer ifrån höhö:P <konsigt nog har ej denna morgonmänniska ringt ännu, men jag planerar att åka till henne och kidnappa henne några timmar. Det var alldeles för länge sedan vi sågs nu. Byt the way för the second time så ska jag testa ringa Nicolina snart..Det vart så haftiga samtal hit och dit igår som jag känner lite ångest när det fanns så mycket att prata om men eftersom jag höll på ona och flytta så vart det ju som det vart.-.. Ska göra ett försök efter the Voice

Se så sötaHaha vilken grej!
Så här ska ni akta er för att råka spilla lite brännande solkräm på er, ser lite ut som nässelutslag!


Sådär nu jävlar är det diva bilder för ett ahlvår framöver, det finns inte så många kort på mig som blond tack och lov, för tydligen så har det krypit fram fr¨n många nu att det var inte min färg haha:)
Ringa Memlan snart och kanske klä på sig lite, klä av fötterna? Dom svettas nu för en gångs skull!


Fnyf..

Vad mycket en sak kan göra för sinnesstämmning.. Jag önskar att jag inte var så känslig bara.. Jag har rent av en skit-dag, så har jag sovit 2, 5 timme.. skitbra.. Nää.. Och jag vet att jag inte kommer lyckas sova nå mer heller.. Heller inte göra skiten jag hadde tänkt göra idag.. jag skiter i.. Usch. Bad day, bad day.. Jag ska färga håret idag ocks¨, det blir inga blonda bilder denna gång heller innan det ryker, kräk-brun ska det bli nu, avsmak tillge mig. Usch och fy för vilket trevligt humör jag är på. Jag ska sluta bry mig, sluta frsöka, vad tjäönar det till, inte ett jävla piss uppenbarligen.



Want to leave with you tonight-

kom på mig själv!

med att glömma slänga in ett av de absoluta bästa nu

titta vad man kan hitta!



Så oerhört längesedan jag hörde denna! takes me back till  sommaren vi bodde på hedhamre, madde gärdet,  maria kan jag en minnas om hon flyttat till stan lr fortfarande bodde i sjörgrå.. Jag är jättedålig på hålla koll på somrarna men denna sommar är något jag saknar, och har relativt bra minnen ifrån. Trots att man var i förhållanden så var man tvungen att hitta på saker med andra då han hade andra prioriteringen, men nu i efterhand så uppskattar jag detta, för jag hade inte haft det lika roligt med honom som jag fick det:)

Mattias Norell, Johan Sandberg, Murfie, Jonas Klasson,Jens,Peppe, Per ja det var ju några som orkade med oss jobbiga tjejer som ville spela volleyboll osv. Ja en klart värd sommar, fast tiden innan varit tung, Och kvällen hos Madde som Jonas kom med goda råd och djupt tänkande som hjälpte mig väldigt mycket.. Jag tror jag aldrig påpekat det för honom.. Vissa viktiga saker glömmer man att tacka för.. Kvällen som chaufför till S-hamn, och jag sitter och försöker komma på den andra låtjäveln som det rockades loss till i bilen.. Jag minns tusan inte vad den heter lr vad gruppen heter..! Väldigt enerverande!!


Nej till sopor i trapphuset!!
Jag vill kräkas för varje gång jag kliver utan för dörren, och jag gruvar mig  eftersom jag snart ska försvinna härifrån! jag har packat väskan, mer har jag väl inte gjort idag.. förutom tvättat.. jag som trodde jag skulle hinna med mer.. Jag har för stora förväntningar om mig själv, tidsoptimist, men imorgon ska jag försöka utan någon direkt press hur mycket men något ska jag iaf åstadkomma.. Jag har iaf köpt hårfärg idag.. tänkte slänga i en toning innan jag ska på min bokade tid på torsdag.. så adjöss till det blonda! Jag var stupsäker på att jag ville bli av med det tills för ca 10 min sen.. vet inte vad som tog åt mig men men.. ska väl slänga in något kort tänkte jag som blond för de sista dagarna... Också slänga in bildbevis på att jag är en jävla klant då jag råkade spilla lite sol-lotion på en som ja.. ska bränna och ge lite färg.. Hehe Maria har ju sett en liten del av resultatet då jag kladdat det i ansiktet efter vi hade varit och solat i lördags..Höhö..

Min Helg har i övrigt varit väldigt lung och skön, vilket jag har behövt.. Jag fick ytterligare en natt idag när jag var in en snabbis på jobbet men detta vågar jag ej säga till mamma då jag faktist lovat att varva ner och försöka ta igen mig.. men med denna natt så blir det 3 på rad så.. Jaja.. It is what it is. I lördags vart det iaf 1 promenad, det var då vi gick och hälsade på Maria också, Henke kaffesugen och hon vart glad av sällskapet, då hon tyckte hon typ var ensammast i världen då, stackarn har ju åkt på höftledsinflammation men dummern jobbar nu iaf. Hon har också en väldigt otur när det kommer till sånt där MuffeLuffe.. Igår vart det 2 promenader... Så jävla skönt för jag får ut den där överskottsenergin som ligger och pyr trots att jag är jävligt slut i allmänhet.. Någon box har det inte blivit på länge tyvärr och inte heller handboll då det varit så mycket jobb.. Så jag har inte hunnit sysselsätta tankarna som behlvligt..

Jag behöver bara skriva av mig lite skit, sen får jag se till att skriva lite roligare saker..

 

NU har jag kommit på låten efter mycket tänkande:P

Så.. som sagt.. Imorn ryker det blonda.. Om jag inte minns helt fel s¨tyckte jag mig Helen kalla mig för Bollnäs nya victoria silvstedt när jag som hastigaste gjorde en visit på maria och angelicas födelsedagsfest, Hehe hon ä'r ju för söt. Jag får ¨ngest när jag tänker på intrycket jag måste lämnat där.. Men när jag är stressad, förvirrad och mycket folk runtomig så blir jag sådär.. Jag uppfattas nog som väldig oartig trots att det ej är min mening..
Jaja..Nu till andra saker, ska dona lite här innan jag begär mig för dans och jobb, Gråta lite när jag tittar på Tyra banks show haha:P

Fredag..

Och jag har inte sovit som jag borde.. var hemma strax före sju imorse, dom kom och hämtade rapport lite tidigare och det var inge speciellt att rapportera så att sluta några min tidiagre känns ändå guld värt.. men när jag v'l kommer hem så kan jag ju ändå inte somna.. tittade på Vakna med the voice... sen gick jag och la mig.. tappert försök... vaknade kvart över elva.. så pratade jag lite med Becca i luren.. och Muffe.. tänkte göra ett ryck ner på stan för att titta efter skor.. jag skulle behöva nå nya stövlar.. men jag hittar fan inga..! vill gärna ha knähöga men då är det ju ingen klack.. jag vill ha klack och höga..! Några perfekt att dansa i.. Så om någon vet någon bra sida så ge mig gärna.. Men resten av denna dag då..? jag har så mycket som borde göras men i helgen tänker jag fan ta igen mig efter dessa 65 timmar jag jobbat i torsdags.. så slipper jag banner från mamma också som är på mig om att jag inte ska ta på mig för mycket job.. bristningsgränsen har ju varit nära som sgat många gånger.. Och jag måste få bukt med min rygg..! jag är som en gammal nucka i ryggen! Så resten tänker jag lösa på måndag medans jag tvättar, har jag lagt upp en plan.. för sen så åker jag och dansar,(mycket tjat om detta men jag längtar så) och sen direkt och jobbar igen.. Ett stressmoment som ligger och brinner är ju att jag inte fått tag på bovärden ännu så vet ej om han ens ixat så dom börjat göra om i nya lägenheten.. jag måste ju ha tid att packa och packa upp igen, samtidigt städa denna osv.. Usch.. jag grämer mig så över detta..!




I want you to lead me
Take me somewhere
Don’t want to live in a dream one more day

Sure, if we change our perspective
I'm certain, I would change today











Gårdagen då.. Lika där.. jag sov tillr unt halv tolv-tolv tror jag.. så åkte jag och tränade.. Träffade Anders, en gammal kompis i gymet.. lr ja.. ärligt.. efter 30 min när han är nära mig så vinkar han, eftersom jag alltid har min handsfree och oms luter mig totalt från omvärlden så verkar jag alltid så otrevlig.. och jag vinkar nästan aldrig till folk som vinkar till mig, och det har att göra med att jag hinner oftast inte se vilka dom är, utan det tar någon min innan det kopplar.. Och igår nu då.. så gjorde jag som alltid.. Jag är så orolig att typ hamna i pinsamma situationer, så jag framstår nog som hemsk otrevli fast jag inte vill.. för han började prata med mig igår efetrsom vi inte setts på några år riktigt sådär alltså.. Vad gör jag, Jo jag svarar kort på frågorna och stoppar tbx min öronplutt och fortsätter.. Usch vad jag skäms såhär i efterhand.. Jaja.. jag får ursäkta mig för honom en annan gång.. Sen så åkte jag hem, och till min lycka så låg deklarationen innanför dörren, men denna sinnesstämning förvandlades fort till ilska.. rest-skatt igen..! detta helvete jagar mig för andra året ir ad bara för jag hade flera jobb förut, men sedan ett år tbx så har jag betalat in 200 extra i frivillig skatt, ötlver tabell 33 då såklart, och hade förväntningar om goda yheter men icke!! Detta hade maria och Kenta väldigt mys åt när vi var hos henne, njöt av att jag höll på gå i taket, spar en plats på psyket åt mig för jag är då inte långt borta! Så usch vilken dålig dag jag hade igår..

Så var det väl mycket som spelade in som jag hade undertryckt lite.. Jag längtar som fan till sommaren och mitt sommarvik.. Men efetr första natten i torsdags när jag var där som jag ska vara i sommar.. Så kom det upp så mycket dåliga minnen från sommaren som var..mrkrypningar och vemod för natten som var att gå igenom det igen.. Minnen och stunder som var väldigt jobbiga både fysiskt och psykiskt, och jag är rädd att detta ska jaga mig hela sommaren, rädd att detta ska göra dte outhärdligt.. Men men.. det kanske vart lite känsligare också bara för att jag hade en dålig dag igår.. Jag hoppas på det iaf..

Jaja.. Jag såg att det fanns vissa kommentarer tack Lina:) hehe lite ironiskt bara att den känslan  inte höll sig länge då hehe:) Och Helen, du är ju så underbart gullig... Haha.. Jag skrattade så jag grät när jag läste din kommentar.. Det är ju för tusan inte jag som dansar på klippet, haha.. skulle inte lägga ut en film när jag dansar heh men du är ju bara för söt:)

NJa.. nu då.. vila lite..? Maria ville att jag skulle följa ut ikväll.. Men nja.. har blivit en aning folksskygg.. och som sagt.. tror jag spar mig till den planen jag har istället.. Bara hoppas att allt går vägen.. för den har nu blivit framflyttad en aning för länge.. och längre kan jag inte vänta.. Tycker Henke borde få vara med om något roligt..:p

Lite sömn.. äta något före kanske..? hoppas på lite underbart sällskap.. ja  F¨r se hur resten av dessa timmar blir..

Jag borde verkligen uppdatera med lite foton osv..  Har verkligen börjat omsluta mig från omvärlden.. skönt måste jag säga..:P


Do you see it in my eyes..

Have you found out.. The secret in me..


Puuh...

Jag hinner knappt med miig själv.. Vad har jag hunnit åstadkommit idag? Inte alls så mycket jag hade tänkt..!
Jag har ¨å mycket att göra och allt ligger som såna jävla stressmoment..! Och hinna flytta på allt detta också..
Det är sjunde dagen i rad nu som jag jobbar.. lr rättare sagt, jag ska jobba inatt, alla andra dagar sedan i torsdags har jag jobbat dagar, förutom måndagen då jag hade ett kvällspass.. Men jävlar vad stryk det tar på kroppen att ¨hålla på såhär.. Jag måste nog sätta mig ner och göra upp en plan istället för att försöka komma ihåg allt i huvudet som ska göras.. Stressen gör mig knäpp, fast jag försöker hålla skent och det goda humöret uppe trots allt.. Stackars Henke blir drabbad av att min hjärna går på högvarv äöven när jag sover då jag pratar i sömnen allt oftare nu, muy pinsamt!

Jag har iaf hunnit städat lite idag och varit iväg och grattat min mamma, som fyllde år igår. Pappa ska ha lite banne för att han tog för givet att jag skulle komma ihåg en födelsedag, JAG liksom. *Host Host* Är det något alla får ha överseende med mitt kassa minne så är det speciellt födelsedagar, och jag skäms nå grymt för det!!

Vilket välkommnande man fick iaf när man kom hem, min gamla katta Sassy sprang emot mig och kenzo var lös och sprang och nosa sitt, men iaf så sprang hon jätteglad farmn till mig först och mös, sedan sprang hon mot kenzo och tänkte hälsa på honom, så vad gör den otacksamma hunden? Han kutar rakt förbi henne och till mig! han ger henne en snabb blick i sin framfart och jag ser en viss tår i hennes öga, min gamla kisse. Dissen hon fick av honom gjorde så jag fick be henne följa med in, villket tog ett tag men tillslut så gav hon med sig. Jag fikade en snabbis sen skjutsade jag mamma till hennes jobb för att vara lite extra snäll, så påpekade hon att syrran och pojkarna varit hem igår. Då kom jag också på att hon hade ringt mig igår, minns ej vad det var som jag var upptagen med då och jag glömde ju såklart att ringa upp igen.. Så jag missade chansen att träffa dom igår också.. Typiskt.. Jag hade tänkt träna idag men har ej haft tid och har ju så sjukt ont i ryggen som aldrig ger med sig.. Jag har fått llite pikar av mamma idag igen att jag måste stressa ner och dra ner på jobbet lite.. när flytt och allt är klart så tänkte jag faktist göra det.. och försöka få någon struktur på träningen också.. så man förhoppningsvis kommer i form för beach 2010, hur många år har jag inte sagt detta egentligen!?
Men vore ju trevligt att kunna visa sig på stranden lmed lite glans iaf..

Jag har en plan.. som jag verkligen hoppas allt går vägen för.. En liten utflykt för Henke och som sagt, jag hoppas verkligen allt går enligt planer, då jag har aldrig upplevt något sånt heller så vore ju roligt.. Men med mitt bittra jag så finns det väl ändå en sorts garanti att något ska komma i vägen.. Men får la si;)

En sak jag behöver hjälp med, är min nya hårfärg, jag har absolut inte kommit i ordning med mitt blond så jag ger upp det. Innan den 15, så måste jag ha tips på vad jag ska ha för färg, om det ska vara nå slingor lr ja, jag är tacksam för vilket tips som helst!!

Per skickade meddelande tidiagre om en ny teknik han ville utforska i helgen, han har så roliga saker och idéer för sig, man skrattar alltid åt honom, han ville att det skulle ske utgång i helgen då men som sgat, något sånt tror jag avstpr ifrån.. iaf osm det känns i nuläget.. jag kliver som sgat av fredagmorgon kl 7 så är jag ledig 3 så jobbar jag 2 igen.. oh måndagen börjar jag ju att dansa igen så jag ägnar nog min helg till att ta igen mig riktigt..  Och kommer antagligen ägna all tid till att försöka få ordning och reda på allt.. Så förhoppningsvis så lösr sig allt till den så kallade utflykten..:)

Ja, hjälp mig nu, vad ska jag göra med mitt hår!?


RSS 2.0