Återigen

Min humor är ju enligt mig själv av det bästa slaget


Ligger och väntar på dom som ska renovera badrummet.. Igår när jag ringde så sa jag att dom fick komma strax efter åtta så den hårt Arbetande Heinrich slipper kliva upp onödigt tidigt.. Men hade ju inte rä'knat med att dom skulle ta sån här sovmorgon... Jag ska snart packa lite kläder och skor så jag och becca kan åka iväg och dansa.. Ska väl slänga in löshåret också tror jag om jag orkar.. In till bollnäs bästäder måste jag komma ihåg så jag kan lämna vad det är jag vill ha i badrummet.. Imorn äntligen.. Ska jag göra försök att jobba. Längtar, jag blir knäpp av att gå hemma såhär länge..

Jag kan inte vara ensam om att tycka att Faddes låt är så otroligt underhållande!


Kommer komma nästa vecka i best of.

 


Måste ladda med bra musik så man blir på G, nog för att jag och Becca redan är bra på att liva upp varandra, det ska bli en jävligt rolig dans stund där vi slängt med lite olika låtar, både fart och lugna, snart så..:)

LIte olika låtar som är roliga att dansa till




Nicolina kommer hem snart, då skulle vi ut på någon skogstur vid en sjö och ro ut nakna i båt och äta ananas på burk, det var tradition sa hon Haha.






Här har  du mig Helen hehe:P

Vakna med the voice...

För något år sedan när jag paratade med Emilie i telen sådär runt sju på morgonen när jag slutat jobba natt så minns jag att hon sa att hon tittade på detta program och hon brukade följa det... Jag förståd absolut inte hur till en början, men nu är ju inget annat än att det hör till att man tittar på detta på morgonen, de dagar jag inte jobbar dagpass då. Nu är jag ju inte riktigt ledig då.. Jag har surt nog ryckt slut ryggen..

I Tisdags jobbade jag och Hanna Häglund med varandra igen, (jag vill ju och tycker att hon ska få ett vikariat för hon kan alla bättre än andra, och hon är där minst lika mycket) Iaf så hade vi det för jävla fullt upp på morgonen, vi hade dubbelturen, jag hade ju delad tr så jag skulle gå hem halv tolv på timmar, vårat jobb var uppdelat som så att 3 st skulle tas upp, varav 2 st beräknas ta mellan 20-25 min, vilket jag anser är absurt, då man faktist vill prata och göra sig god tid till människor, och den 3:e 60 min.(Detta är enligt papper, inget som vi bestämmer, och på detta 2(!) duschningar på 2 andra och sedan 2 toalettbesök och minns jag inte fel så var det nog en till tillsyn. Vem klarar av det på så några timmar? Och ena duschen beräknas ta 30 min, men det tog lite mer än 1 tim, närmare 1 / 1 ½, så vi var tvungen att ringa och be om hjälp med den andra duschen osv, och tur att man har såna arbetskamrater som dom vi jobbar med. Men här iaf så rök vi och slet som tusan, eftersom det är en väldigt tung kund och inte alls arbetsanpassat i lägenheten osv. Både jag och Hanna var helt slut när vi var klar där och ont i ryggarna, Hon sån tur att det inte blivit värre.. Men mitt vart bara värre och värre.. Hon borde också vila sig ifall hon skulle bli sämre så man inte sliter ihjäl sig.. Man ska tänka på att man kunna jobba i flera år framåt också..

Jag gjorde försök att jobba även onsdagen men fick avsluta dagen efter några tim.. Det funkade liksom inte, och dom andra ville inte jag skulle chansa nå mer så det inte skulle bli värre.. Det fanns ingen tid hos läkare då, utan fick en igår. En snabb förenklad förklaring av mina koor i ländryggen som öppnat sig, och genom disken så pressas massa ut mot nervroten, så därför måste jag svanka när jag sitter osv, jag känner mig som en fjolla, annars så öppnas dom igen och igen som ett öppet sår.. Så jag har fått övningar som jag ska göra hemma, armhävningar med svank i säng, när jag sitter ska jag ha en dubbelvikt kudde bakom ryggen långt ner, armhävningarna ska göras 3x 5 om dagen tills på måndag till en början då. Jag skulle egenltigen ha jobbat i helgen.. Jag blir tokig av att bara ligga ehmma såhär.. så rastlös.. och alla jobbar.. i stort sett..! Men det får bli många promenader istället.. Är mycket skönare för ryggen det också efter att jag har rört på mig.. så kanske jag slipper slänga i mig massa tabletter och voltaren salva.. Såg by the way att man inte kan sola på 2 veckor efter att använt sådan salva! Damn.


Tänker på Becca och Emma så fort jag hör ordet Farmville

 

Köket är klart nu iaf.. man funderar ju hur vissa snickare arbetar.. Men men.. Jag upptäckte att Kenzo hade ett sår bak i naken igår när vi låg ute här på filt med vatten, musik och en borste.. Så det blir lite aloe vera smörj och hålla koll hur det utvecklas.. Klanten springer ju in i pinnar osv  om vartannat..

Nä.. nu blir det lite rygg gymnastik och sen ner till polisesein och anmäla min cykel och denna svarte man.. Det får jag förklara nörmare senare för jag klarar inte av att ligga såhär längre... Man kan inte ens skaka loss till musik! Jag älskar denna låt, den är så skön att dans till.




Nu ska jag och kenzo runt tjärn en sväng.. lr 2...


Delad tur..

Så nu är jag hemma en sväng innan jag ska iväg och jobba igen.. Eftersom det bara vart kattbajs igår och tydligen så är jag ett jävla monster med snällare ord så nu är försöket att sluta röka slängt i väggen. Cigg är köpt och frid kommer nu bli..  Man mår ju som en stjärna.. Glad.. Ja verkligen.. Inte ett dugg sårad.. Nej nej..  Toppen.. Helt enkelt.. Ironen sjunger djupa toner..

Här har vi en kille som kan sjunga..


min lediga dag..

Och jag lägger fortfarande upp för många saker som jag tror mig ska hinna genomföra på en dag.. idag har jag dock bara hunnit till arbrå, färgat håret, städat bakom spis och torka golv, dammsugit.. tog med kenzo ut och skulle klippa klor och borsta honom lite.. av med gammal päls hade jag tänkt..  efter vatt ha varit ute en stund så tänkte jag hänga Kenzos scarf på mitt cykelstyre.. Snopet.. min cykel är stulen.. lr ja.. rättare sagt.. mammas.. haha.. ja så går det.. är man fgodtrogen och inte låser den så får man ju helt enkelt skylla sig själv.. Vem fan vill ha den cykeln då..!? jag som cyklade hem på dne från jobbet igårkväll.. nåon som passat på att tagit den inatt lr nå då.. Hoppas ni slår ihjäl er på den..:)

Nåja.. Dessa dagar är väl sådär.. Jag försöker ju sluta röka.. så mitt humör är inte det bästa.. Så blir jag deppig och arg på mig själv att jag sitter i en sån här nikotinabstinens som jag gör.. Jag är så dum.. Ja.. Ungefär som när man är gravid lr har värsta pms.. Ena stunden vill jag bara skratta och den bara gråta..
Nu har jag typ urtråkigt.. Henke sover, väntar på att han ska vakna så vi ska iväg och sola.. Men hittills inga livstecken.. och jag håller på bli nipprig.. så plågar jag mig själv med lite tyst deppmusik nu också för att inte väcka honom medans jag fantiserar om hur det skulle vara med en mentholjävel.. Jag var på väg inatt att springa till statoil.. Och idag har jag varit på MM 2 gånger men varje gång får jag lika mycket ångest för att jag är så nära att plocka ett sånt där kort till ciggarett automaten.. Men i denna skrivande stund så är jag så arg på mig själv, nästan till gråt för att jag inte gjorde det...


Kanske man borde spela in detta...? Kenzo och Henke verkar snarka ikapp med varandra..
Åh.. Ge mig lite sennesro..!!
Jag har alldeles för mycket osorterade tankar i huvudet som bara spinner omkring och känns som att man snart kommer springa in i en vägg..

Jag behöver sysselsätta mig med något.. För att stilla tankarna..!
INget nytt träningskort har jag fått heller..  Blä Blä Blä...


NU skulle man haft en vattenballong att väcka dom med..Men förstår att dom är trött.. Men jag blir knäpp snart av tristess..


And if I bleed, I'll bleed,
Knowing you don't care .. I sleep just to dream of you..



holding my last breath
safe inside myself
are all my thoughts of you
sweet raptured light it ends here tonight....


Nää.. fy.. Jag vill bort...





Yeah!

Denna låt vill man inget annat än att rocka loss till!
Dessutom är ju hon läcker.


Ledig

För en gångs skull, Det var tack vare Hanna Hägglund som fick timmarna efter lunch att rulla och gå fort, dagen kändes inte lika tung längre då. Så jag hann inte med så mycket igår annat än att åka iväg och dansa. Idag hade jag inte tänkt sätta upp så höga mål som jag sen inte hinner göra till min besvikelse. Försöka hitta en lampa och städa är det som står på dagens schema, förutom att åka till arbrå lite snabbt då.


Denna morgon gav jag upp att försöka somna om efter att Henke gjorde sin alldagliga pliktfärd till jobbet, jag är på relativt bra humör, har ägnat en del tankar på hur glad jag är för dessa människor jag har runtomkring mig. Jag har alltid så sjukt roligt när jag är med någon. Det känns som att man verkligen tar vara på den korta tiden då det inte är ofta jag hinner träffa mina stjärnor. Och alla ni får mig att må så bra!  Som när man är med Henke,det gfår aldrig att bli besviken på denna plan inte. alltid roligt, Emilie, alltid roligt,, Becca, alltid roligt, Hanna, alltid roligt, Maria, alltid roligt, Madde, alltid roligt. Ja kanske dumt att börja nämna namn ifall någon tar illa vid sig för att jag glömmer nämna dom men även mina vänner vet då hur uselt minne jag har, so you know what I mean. Exempel som dessa få gånger vi har tagit en trip till Nicolina, vi tjejer har alltid så sjukt roligt, lika igår med Becca, båda vi får sån hemsk tonskala när vi härjar upp varann och paratar i mun på varandra och avslutar varandras meningar i ett medans vi är som i en trans av ideér och historier,minnen osv. Ja det går inte att beskriva riktigt men hon vet vad jag menar. Och på dansen, gänget vi dansade med då måste ju funderat vad vi var för sorts människor, då denna grupp var av nivå 2 som vi hoppade in i för vi har missat 1 måndag, aja skitsamma. Emellan låtarna så höärjade ju vi på som vanligt, gjorde våra egna danser(Ala pinsamma gester) Även här så vet nog ni vilka vi menar. Och bilresan hem, vi sjöng, vi dansade och hade såna nostalgitripper till gamla gamla låtar. Ja.. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er, Lika sist Emilie var hem, så hann jag en liten sväng stanna hos Maria där även madde var. Jag skrattade så jävla mycket den korta så jag tror inte jag kan räkna det på några dagar, Emilie är ju Hmm.. Väldigt ärlig med vad hon tycker och tänker, Så jag tänkte bjuda på att visa henne mitt foto som sitter på min namnbricka som jag egentligen skall bära, men det vore bara att ge folk en gratis hjärtinfarkt. Hennes min och ansiktsuttryck vid första synen av mitt foto går sent att glömma, för att inte påpeka att jag typ skulle kunna döda när någon påpekar att jag ser ut som mina föräldrar under vissa omständigheter, så tror jag nog att det var Madde som var ganska snabb på att passa på och påpeka detta. Aja, skitsamma det går inte att förklara hur guld värda alla ni är för mig, jag mår alltid så bra i erat sällskap och har alltid så roligt,

Jag märkte att mitt försök att försöka ge en förklaring om hur roligt vi har blev lönlöst och mest osammanhängande drabbel bara för er som inte själva får uppleva oss. Nu ska jag nog göra ett ryck till arbrå och sen om jag inte får tag på Bjurs Emma så blir jag nog tvungen att attackera edsbyn också! Det känns som att denna dag kan komma att bli bra,


By the way, gamla godingar som jag och becca rockade till igår in the car.









Glädje av dig, tänk vad du gör mycket för min sinnesstämning- Guld värd du H.





 
Never ever felt like this before..
You keep me safe from darkness..
You're my angel, saves me from danger..

Nu så, hejdå.


RSS 2.0