Hemma från Costa brava, dock knäckt..

Kan inte påstå man ligger på topp psykiskt.. 2 saker som får en att pissa tårar idag..

Hur kan du? Så många tankar som cirkulerar och jag försöker komma till något resonemang hur fan du har hjärta. Jag måste ha varit så jävla blåögd, att jag aldrig såg vad för sorts människa du var redan från början, Du är precis lika som hemsk som alla andra. jag hinner inte ens vara borta 2 dagar innan du ringer, du ringer aldrig annars, men passar på när du vet att jag är borta. Mig kan du inte längre prata med, inte ens ett hej får man. Men honom kan du fortfarande vara vän med trots att jag inte gjort dig något. Att du har hjärta att göra så. DU har huggit mig i ryggen förut och jag hade överseende med det och förlät dig, trots att du ljög mig flera gånger rakt i ansiktet. Det gör så oerhört ont, att en människa, en som varit nära vän försöker göra en så illa. Det handlar inte om att det är en kille, jag hade inte brytt mig om det varit en random tjej bara. Men att du, att du försöker och verkligen går in i att försöka utan att skämmas, att du är en sån kall människa har jag fått bevis för ännu en gång. Snacka om att hugga i ryggen. Hur fan kan man vilja såra en människa på så vis? Eller tro att man kan komma undan med det, att det inte ska komma fram? Hemsk person. Jag har gråtit så åt detta, för det gör verkligen så ont när en person som varit en så nära verkligen försöker krossa ens hjärta, utan ångest. Det blir väldigt osammanhängande det jag skriver men det är bara för alla känslor av ilska, men mest sorg för hur jag trott att du inte var sån. Återigen så har du gjort det förut men jag har ändå en tanke att 1 gång kan man förlåta, men att du sen försöker helhjärtat med att göra en så illa. Nä fyfan.. Det går inte att beskriva med ord.. Det var inte roligt att få komma hem och få det beskedet, magkänslan jag hade medans jag var utomlands slog inte fel.. Jag önskar att jag aldrig lärde känna dig, utan att insett från början att du egentligen är sån där hemsk svikande, egoistisk kallhjärtad så hade det inte gjort lika ont. Vetskapen att det är en vän som gör så är så hjärtskärande så det känns som tårarna aldrig tar slut vid sånt svek.Sen att du myser av detta, att du vet att det gör så fruktansvärt ont, det får du väl göra, men förhoppningsvis kommer du till insikt om vilken hemsk människa du är just pga det. Kanske du kommer på dig själv att man gör gör inte så om man inte har ett hjärta av is, gillar att förstöra för andra, lr försöka förstöra, och sedan må bra av det.
Men en sak hoppas jag du har tänkt på, inget kommer ostraffat, what goes around comes around. Och hoppas det var värt det. Karma, think about it.
-Thanks for the memories.

Allt detta gjorde att det blev en ganska sömnlös natt.. Jag har då världens bästa människa som finns hos mig som gör ett bra tröstande jobb.. Men så fort Henke åkte till jobbet imorse så vart det hela så jävla tungt med alla dessa tankar..Älskade Becca och maria.. Maria kommer jag höra ifrån senare så allt tungt kommer gå i omgångar idag men Becca ringde imorse och hennes visa ord ligger varmt om hjärtat.. Love.. Jag älskar er verkligen, mina riktiga vänner. Man klarar inte att bli bränd hur många gånger som helst. All kärlek till er, mina ärliga änglar, som finns där när som helst.
Efter vårat samtal så tvingade jag mig själv att rycka upp mig lite och ta mig till arbrå för att hämta min älskade jycke.. Han är väl behövlig i såna här tider.. När jag kommer hem så börjar mamma fråga om Jonte, precisa när jag tänkte fråga henne om hans dödsannons inte kommit ut ännu, vilket den hade gjort idag.. Även en "In memorian" varav hans mamma och syster skrivit.. Jag satte mig för att försöka igenom men klarade bara några rader innan jag föll i gråt.. Och hatar att gråta inför mamma så jag fick ta igen mig och vi tittade på bilder på min kamera från resan... så klöpp jag ut allt från tidningen och tog med hem istället.. Igenom gråt har jag lyckats läst det nu och jag har så svårt att tänka mig det.. Du finns liksom inte mer..Kommer aldrig göra.. Aldrig mer kommer ditt varma skratt eka.... Äeeh fy fan.. Denna dag är så tung.. så fruktansvärt.. Det känns som att hela dagen är liksom som en dimma.. Ändå sen bomben igår från ett svek till att försöka vara lite realistisk..

Jag får helt enkelt inse.. Jag har förlorat ytterligare 2 människor.. Dom finns inte längre för mig.. På 2 olika sätt.. Jag önskar att en av dom fortfarande skulle finnas vid liv i alla fall... Den andra personen får jag sörja på ett anna sätt.. Fast jag borde ha förstått hur du var från början..

Henrik, mitt hjärta, mitt allt. Mina enastående få vänner. Jag vore inget utan er.
-You brought my life back,
the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive-



Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now...

I could use a dream or a genie or a wish
To go back to a place much simpler than this...

Somebody take me back to the days...





Hola

And goodbye...
Me love you all.. long time.. Måste väl bidra med lite humor inför sitt livsavsked..
Tusen tankar, sådan röra i huvudet så jag tror detta kommer bara bli catpoop.
<3Henrik<3
Hur ska detta gå?
Jag är värsta känslosamma nervvraket haha..
Vet ej bra sätt att avsluta på så det blir såhär bara.


RSS 2.0