Suit up!

Or not.
Nej fy ska vi försöka ge oss på ett icke bittert eller nedstämt inlägg?
Nä, för det bjuder vi inte alls på.
Ge mig någon annat att skriva om så absolut, jag är också trött på dessa.

So where did you all go..?
Think about it..
Is it really my.. Mm.. Just think about it for a while.. And go deep..
Try to, and you probably understand..Or is it really so easy to just cut..? Thats's just what it seems.. For now at least..

Små tankar som blir till små cocktails i hjärnor som slutligen kommer sprängas..
Jag önskar att jag bara kunde skratta åt allt, jag är ganska less på detta nu.

Jag har min älskade hund hemma hos mig igen. Det är iaf äkta kärlek där. Pure as hell.


                                                             Boom så faller alla.
                                                              Japp, a little hit right at you I think?
                



Hanna-time..

Hanna ringde imorse och jag som håller på gå i tusen bitar av rastlöshet och oro tänkte åka och träna så hon ska med nu.. Nice.. tid med henne var ju som sgat ett tag sedan..

Ingen sömn inatt.. Jag önskar att jag hade förmågan att läsa andras tankr och förstå.. De skulle vara så oerhört mtcket lättare då..

Och jag tänker mycket på det Nicolina sa iunder vårt 120 min samtal.. Kanske..? HOn har rätt i det hon säger.. och skör som jag är.. hur mycket orkar jag..?

Jobba imorn iaf.. På öster.. kallt kommer det antagligen vara med min otur..

I med linser och sen åka..
Bye,,


Tisdag tisdag..

Länge sedan man var på boxpass.. Har saknat det.. Roligt men jävlar vad min kondis har schenat iväg neråt..Och jag går hemma och plockar bomull ur den där jävla hajen som Kenzo fick i julklapp.. Jag förbannar mgi själv för det... Och att jag är sådan dålig människa att jag glömde göra tårta på hans födelsedag som var i söndags... ¨Hade jag haft ork så hade jag lagt ut en bild på havet av bomull som ligger längst golvet i exakt alla rum.. tillomed ute i trapphuset..

Jag och Carro kollar på House..
Jag tror jag kommer sluta som honom.. Lr hoppas jag gör det.. Kanske finns någon lycka i att vara så..?
Jag har ju tydligen lyckats ställa till det igen... Hur jag än gör så blir det bara fel, misstolkas osv.. Fast det är aldrig min mening att det ska bli så, och det är alltid välmenat men tydligen så vänds allt jag gör till upp och ner.. Got damn..
Jag tror jag är jävligt trasig.. Jag vill känna lycka, inte bara såna där korta stunder, utan sån där lycka som består.. De lyckostunder jag får vara med om är ju så guld värda, och ni hjärtan som ger mig dom är obeskrivligt underbara, men jag önskar att jag kunde få känna såp jämt..? Jag är less på att halka ner i svarta hål under dygnet, det ska fan bli ett slut på det nu..

House ger mig lite insikt i saker och ting.. Jag överanalyserar mycket.. En mening i en film kan jag fördjupa mig i.. Låt-texter, dikter.. allt.. väldigt jobbigt under vissa tillfällen docl..

Nä.. NU blir det korv med Carro.. haha..:)

Helt sjukt..





Vad mycket sällskapet av en person kan göra för att man hela den annars deppiga, jobbiga dag ska vändas till något bra. nU är humöret på topp, jag och kenzo har varit ute och lekt i snön tom i denna yla! grannar måste ju tro jag är knäpp.. När han slutligen inte klarade så mycket mer fast jag hade tusen mer att ge ute där så var vi tvungen att gå in för stackarn kan ju knappt gå på sina tassar, så står jag på alla fyra inne i trapphuset med mp3:en på högsta volymen och värmer och blåser hans tassar så märker jag att kenzo börjar vifta på svans och jag kikar upp så står Eve där, hehe lär ju ska sett ganska roligt ut med mig fdär på alla fyra. Nu ska jag snart iväg och träna, fan jag är så glad. Många dagar sedan humöret var såhär. Du gör så mycket för mig:) Så rolig människa att umgås med min vän:) Jag bryr mig inte ens om att kenzo håller på att massakerar hela hajen han fick i julklapp, så jag ser ett hav av bomull i matsalen, Det är ren lycka hemma här, vad lite kan göra så mycket.

Anna och jag har planer, god shit plans. Så det så!:) nu ska jag byta om, och höra om hon ska med och träna-
Slänger in några andra glädjeämnen på bild också.









Ja, humöret på topp, det går inte att upprepa för många gånger!

Så bjuder jag på något för jävla snyggt också, Detta kommer följa er i era drömmar.

Alla borde vara som mig.

 


ett tappert försök..

till att sova ska det bli nu.. så snällt av grannen att komma med lite hjälpmedel.. Känns patetiskt men vad tusan ska jag göra då.. Jag håller på gå i tusen bitar och jag behöver sova.. skönt med människor som kan förstå när man mår såhär och så tacksam jag är er.. han gick nu till sin tös och jag precis kommit ur duschen.. var en snabbis till gävle fram och tbx för att hämta lina hemkommen från egypten.. Lyxunge.. Jag avundas henne.. Men pinsamt att komma och hämta upp henne alldeles rödgråten och man ser ut som en uppsvälld tomat i ansiktet.. Frida tänkte rätt när han tyckte jag skulle med för hade jag suttit kvar här i min ensamhet så hade jag haft noll ro.. vilket jag har nu istället.. Denna väntan tar död på mig.. nästan som att invänta ett dödsbesked.. Detta tar verkligen knäcken på mig.. Jag vill bara gå av på mitten..


You just the best I ever had..

Ren, skär smärta..




Att förlora en person som betytder så sjukt mycket för en,
pga något skit en annan människa hittat på, så blir jag den drabbade som berättar om detta.. Är det logiskt..? Det är inte rättvist på en fläck.. och hade jag kunnat gjort mer så hade jag såklart gjort det men det verkar tydligen inte duga.. Hjärtat ger vika och tårarna vill fan aldrig ge med sig. HUr fan kunde jag få för detta!?
Fan fan fan.. Och jag önskar att det varit någon annan, men inte en tanke finns på hur jävla ont det här gör för mig.. Vart ska jag få det där lilla extra ljuset nu då.. Tydligen så var inte den vänskapen lika betydelsefull för denna människa som för mig.. kanske låter som att jag överreagerar men det känns verkligen som jag förlorat någiot sjukt betydelsefullt för en skitsak som inte ens jag gjort, och nu känns allt så jävla meningslöst och känns som att hur fan ska jag resa mig efter detta.. jag trodde inte denna person hade sån påverkan i min liv, visst visste jag att jag fått en sjukt underbar vän, mer än jag någonsin förtjänat, men aldrig att det skulle göra så ont heller, vetskapen att jag aldrig mer kommer få prata med honom, aldrig mer få höra hans skaratt, aldrig få skratta sp mycket som jag gjort under gångerna... och allt borta...För vad? Det är så sjukt orättvist.. Och jag trodde inte man kunde vara så kall heller, att ge mig denna skit..  Hur fan ska jag klara mina dagar.. Jag känner mig så jävla hjälplös.. Min stjärna.. den är borta... Bara slets bort, sakta men säkert ur hjärtat, själen viker sig av smärta och kroppen vill bara skrika.. Detta var något jag absolut inte behövde nu... Fattar du inte hur du knäcker mig nu... Totalkrossar bara.. HUr ska jag fortsätta mina dagar utan en sån som du.. Jag önskar jag aldrig kom såhär långt, för då hade jag inte ftt uppleva chansen att lära känna dig.. då hade jag kunnat fortsatt mitt bittra liv, men nu då.. hur fan ska jag överleva mina dagar utan en sån speciell vän som dig.. Jag svär för fan på min kusins grav att jag gjorde det jag kunde och inte ens det duger.. Vad mer kan jag göra.. Jag skakar av gråt och frustration, jag kände hur nära jag var att bryta samman hos Frida, vilket jag inte var så sugen på inför människorna som var där, men jag känner mig fan inte säker från mig själv här hemma heller ensam.. Jag hatar.. hatar.. Att detta tar så jävla hårt på en.. Låt mig bara få slippa allt.. Jag orkar inte.. Inte nu.. En redig pillercocktail och avsluta med en vacker dröm..
Nej fyfan hur förjväla förjävligt det ska behöva vara.. Man kan fan inte få vara glad under en längre period..

Jag hatar att jag någonsin fick uppleva en sån människa som du.. sån vänskap kommer jag inte få igen med någon igen och det tär på själen.. att veta att så ska jag gå livet ut.. fyfan..


Detta suger verkligen musten ur en.. Detta kommer bli mitt slut..




If I had just one wish
Only one demand
I hope he's not like me
I hope he understands
That he can take this life
And hold it by the hand
And he can greet the world
With arms wide open...


RSS 2.0