Save me..!

Nun är sponken här! Nä men 3 liters tetran av Bundu Star, och monopol.
Tisdag? Ja, pathetic!


Men vi kommer att sluta i såna ovänner, jag som är sån dålig förlorare


Idag plingade det på min dörr,
så lämnades detta, tanten sa att hon inte vågade gå in när hon
hörde hunden.

Sånt här förgyller dagen, sånt här blir man glad av..


Nu ska jag vinna..!



Redan ovänner, haha.


When you're cold, Where can you go?

Ja.. Hur börjar man..
Ett samtal som förstörde hela söndagen..
Så ont.. Sån dubbelmoral..
Förstår inte tänkandet bakom..
Visst ej  så nära som förr vi var förr, men är det så roligt med att göra någon något som man vet sårar
är det verkligen
så roande att göra något så respektlös,
är det så kul? Bara hela grejen från båda..
Jag förstår bara inte vitsen..

Ok, jag har en sak som jag brytit mot min egna moraliska tänkande,
som jag bearbetar kraft till att berätta för denna person..

Orden Maria sa ekar i huvudet.. Och det stämmer så..
Det finns inga begränsningar längre hur lågt folk är villig
att sjunka och dom tänker med..

Jag trodde människor ändrades, men tydligen inte till något bättre
alltid.. Jag förstår inte personer som är så kall, som mår bra av att
få andra att må dåligt, att få det blöda i hjärtat. Hur mår ni egentligen?!
Jag hoppas det gynnar er på något jävla sätt som gör det värt att göra så..

Men räkna med den dagen då den slår tillbaka på er, barnsligt och omoget av mig också
men jag hoppas då ni får känna den smärta och tycka att det var värt det.

Fy fan bara hur lågt vissa sjunker för sitt eget välbehag.. Jag slutar inte förundras över detta..


Dåså, som det redan märks så kommer detta ännu bli ett bittert inlägg, jag har inte så m-ycket annat till övers nu..

Jag tänker mycket på hur livet kunde sett ut.. På gott och ont..

Saknaden så obeskrivlig.. Jag hatar att känna såhär. Jag vill bara släppa och gå vidare. Lika lätt som du, men jag har inte lärt mig det ännu.. Jag tror anledning till att jag inte riktigt tagit in detta är pga vi varit med om så många motgångar och nu när det vart såhär över en jävligt simpel missuppfattning.. Jag trodde att vi var starkare då vi varit med om saker som tusen gånger värre varit.
Jag klandrar absolut inte dig för att du inte orkade hålla ut under mina depp-svackor.. Jag beundrar dig för att orkat som du gjort fast det inte alls var länge du fick reda på ingående över depressionen.. Och att du försökte.. Jag hade bara hoppats att du älskade mig nog för att hålla ut lite till.. Men man kan inte räkna med allt.. Kärlek är inte så stark som man tror, den gör en bara psykist utmattad. Jag är så pass skadad efter detta så jag vet fan inte hur jag ska bete mig lr handskas med folk? Det var ju bara du som såg den sidan av mig, med tanke på att du levde med mig, men nu blir jag ju tvungen att lira runt och spela denna alltid energifyllda,glada och alltid bjuda på sig själv fasad helt ensam utan att ha någon att komma hem till och få gråta ut hos.. Nä usch Jimmy, jag tackar och älskar dig för att du just orkat mig så pass som du gjorde... Helt sjukt att du orkade.. Jag tror inte många vet hur det är att leva med en deprimerad jävel och dessa jävla svackor så fast du fick se den sidan av mig att du stannade,tröstade och stöttade det du kunde.. Det som smärtar är att du inte orkade hålla ända ut..
Så fick ja lite musik uppdetaring av Heta Mr Engman.. Snuskigt bra låtar.. Föll mig direkt i hjärtat..















Men en sak som jag reagerade över ganska starkt.. Och som jag fortfarande tänker på och jag tror att just detta
kan komma att hjälpa mig mycket att gå vidare när jag kommit så långt i den biten är meddelandet jag skickade till dig efter Lars begravning..
Det jag absolut inte fick någon som alls respons på..
Jag menade verkligen allt jag skrev då och den stunden så tänkte man jävligt mycket
vad som vägde tungt för en i livet.. Och jag hade verkligen behövt någon då.. Och jag trodde faktist att jag skulle få hjälp då när det var riktigt jävla tungt, för du har alltid ställt upp förut.. Men inte i detta viktiga tillfälle..


Syftet med allt jag skriver är som en sorts självterapi.. Jag har fortfarande inte lyckats gråta riktigt ännu..
Det känns som kroppen verkligen är till att sprängas snart.. Med tanke på min sinnesstämmning dom senaste åren, dock bara de närmaste vet så är det konstigt att jag inte atgit till lipen.. Som  alla mina vet så Hehe.. Ja.. inte fan har jag då svårt att böla inte.. Det bölas friskt från mig annars.. Både av skratt och sorg.. Men nu.. Jag är som tömd.. Några få tårar fälls, men mer då!? Jag behöver ju få ett utlopp för allt..  Jag går i bitar snart..


Så har jag ägnat många tankar till gamla tider efter Lars begravning..
Det känns bara så ofattbart.. När jag satt där.. Och veta att jag aldrig kommer höra ditt speciella skratt som man inte kunde undgå att åtminstone le när man hörde.. Jag tror det uppskattades när prästen tog upp just det oxå, lika minnet av din moppe.. Haha.. Ja vilka tider.. Jag önskar att du själv sett hur många som var där för att säga hejdå och hur vackert det var.. Du fick ett farväl av Kenzo och minne med dig från honom.. Jag hade verkligen behövt någon att hålla under begravning.. Jag tror jag aldrig känt mig så ensam på en plats med så mycket folk..

Fan.. Alltså.. Jag önskar att allt varit så annorlunda.. Jag har såna skuldkänslor för sist när jag träffade dig så gav jag inte tid till att prata om Kenzo med dig, men istället vänder du dig till min vän och berättar hur mcyket du skanar Kenzo och din tid med honom..  Dom minnen och bilderna i huvudet kan bara inte få mig att sluta le.. Med din svarta jacka och skinnhandskar som grävde i fickorna så fort Kenzo var med efetrsom du började för jämnan ha hundgodis i fickorna till honom, och förstod inte grejen efetrsom hundgodis luktar ju absolut inte gott..
Och våra low-life dagar som vi förbrukade genom att sitta hemma i min lägenhet på vardagarna och drack öl och lagade mat istället för att jag och sophie gick ill skolan.. Och dom dagarna vi var i skolan så gick du och kenzo till din mormor på bolle och så fick han springa lös där.. Där vi okcså misstänkte att du måste tappat ena min hemnyckel som du hade när du ville hämta och lämna Kenzo.. Om du bara visste hur roligt jag alltid hade i din närhet.. Jag tror jag aldrig berättat för dig att jag uppskattat att du alltid ställt upp och varit sån snäll kill-kompis....  Haha När vi grisade ner köket en måndag under en fylla när vi skulle laga makaróner, bacon och nå dundersås,, när vi härjade med alla möjliga ingredienser.. Fan.. Dessa minnen kommer alltid få mig att le..


Jag kan tänka mig att folk kommer ha mycket åsikter och kommentera något av detta jag kommer skriva om nu men denna gång är jag inte ute efter att provocera, utan detta är egna tankar kring detta..



Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om sättet du lämnade detta liv heller..
Jag lider absolut så grymt med dina nära och med din före detta flickvän..
Såna minnesbilder hon kommer ha för livet förtjänar ingen..
Men iof så finns det inget snyggt sätt att ta självmord på heller..
Det är ju alltid en person som blir den första att hitta en, eller
får se osv.. Många tankar till dessa människor oxå..
Jag tycker synd om lokföraren som körde då min
kusin valde att ta farväl på det sättet han gjorde..
Det är hemskt när unga människor gör såhär..

Denna låt som spelades på din begravning gjordes så underbart vackert..

































Men det jag tror många kommer reagera på nu är att jag tycker att man gör det valet själv..
Visst är självmord egoistiskt ´men alla har vi tänkt på det och den dagen vi väljer att lämna livet så är det ens egna val.. Jag anser att mår man så pass dåligt att man inte vill vara kvar så tycker jag att man har rätten att avsluta det då.. Man kan inte fortsätta leva för andra helt enkelt.. Då måste man få vara egoistisk.


Under nattens timmar när jag jobbade ägnade jag många timmar till dig.. Och Angelica..
Jag kommer få leva med ångesten att jag aldrig gick på din begravning.. Men lika som med Lars.. Det känns fortfarande så ofattbart.. Jag vet att jag inte hade klarat det.. Jag vill fortfarand einte kännas vid den verkligeheten..

Nu var det ca 6 månader sedn jag besökte dig.. Jag skäms.. Men jag tycker det är lika jobbigt varje gång.. Alla sena nätter som jag och Kenzo brukade gå till dig vid alla jobbiga stunder när vi bodde på hedhamre.. Jag saknar dina goda råd.. Och ditt öppna hjärta.. Det fanns fan inget ont att säga om dig.. Jag tänker på när du sov hos mig hemma i Arbrå.. Det var inte många som hade varit hem till mig då av mina bollnäs vänner men med dig visste jag på en gång.. Just pga ditt underbara hjärta.. På natten när vi låg och pratade om killar och kärlek.. Och han du då var kär i och hela den där historien.. Jag minns hur jobbigt det var för dig då..Tyckte så synd om dig.. Du av någon frtjänade inte sånt.. Och då vi även pratade om döden.. Och att du var rädd.. Jag önskar och hoppas att du absolut inte kände den känslan vid just detta tillfälle.. Det gör så sjukt ont att veta att jag aldrig mer kommer få se dom där ögonen lysa varje gång du skrattade, aldrig få röra vid dig igen.. Aldrig få dom goda råden.. Hjälp som jag är i sånt stort behov av nu... Usch.. Det känns som mitt hjärta ska sprängas av sorg när jag skriver detta.. Men fortfarande inget gråt.. Jag saknar dig.. Dagarna omkring då du gock bort är så grumliga för mig.. Men jag minns att strax före var du så glad för du skulle ut och tjoa med pappa din.. Du hade inte hunnit vara 18 år länge.. Du var så förväntansfull över detta opch glad för kontakten du ahde med din pappa.. Så rycks du bort..  Jag behöver dig.. min vackra ängel.. Snälla hjälp..



Jag samlar kraft och ork nu för att ¨åka och prata lite med dig.. Om jag orkar..
Om det blir så mycket sagt.. Det gör bara så ont att titta på din gravsten.. Du vackra..
Men jag tror jag skulle behöva det.. Jag ska väcka kenzo och klä på mig nu så det blir av..


Ja väldigt patetiska och säkert ointressanta inlägg,
men detta gör jag för mig..

Och förresten era dekadenta jävla idioter som lämnar kommentarer utan att våga lämna vem avsändaren är är ju minst lika patetiska och fega. Stå för vad fan ni skriver istället. Fuckfaces.



I'll see you in the end with god and his angels
I'll remember you my freind

it could have been me It should have been me With god and he's angels
I still ask why

it could have been you It should have been you in pain and in loss now
Let me fly

Se på faan..

Åh ni skulle se mig nu, haha Idag är man inte Graciös! Jag hajjar till varenda gång jag tittar mig själv i spegeln..! ButtUgly:)
Jag har ingen ro i kroppen..! Jag kan bara inte sova...!! vet att jag har så otroligt mycket att göra så det är antagligen därför.. Jag har varit lite nedstämd pga detta så kollade jag bara inkorgen lite snabbt på luren och såg smset från Jimmy Jonsson, som jag måste ha läst igår när jag var i halvtrans, så jag förstår nu att Sophie skvallrat om denna räk-attack Maria utsatte mitt underliv för på båten, mer om detta vid ett annat inlägg.. Så det smset gjorde mig ju lite glad då.. Drog på dessa sträck till läppar jag har..
 



Annars så har Jag hittat en bild som jag skrattar åt varenda gång jag tittar på, I normalt fall så har jag en regel där jag inte får skratta om jag inte har sällskap av någon, pinsamt ifall någon skulle höra lr se mig, Who's that Schizo-Girl?
Men denna bild får mig att bryta dessa regler..


Kolla på denna utan att skratta!








Jag vet att ni inte lyckas..!

För övrigt så vet jag att jag är väldigt lättroad men detta är kul!

Home from work..

Ja, det har jag väl varit i ca 50 min nu...
Vilken natt..!Feber hela natten.. Så jävla klen nu oxå..
Men har fan inte ro att sova.. Har startat diskmaskinen så en röjning av lägenheten är på G
nu iaf..

En jättegullig kommenatar du lämnade Nicco..:)
Fast lite missuppfattat vart det där, Jag vet att han inte har något kvar till mig, så han försöker inte kontrollera, utan jag tror att det blir automtaiskt att man säger saker som sårar till varandra när man känt varann så pass länge, bara för att man vet att det tar, speciellt under alkohol intag oxå,Som man sen får ångra. Jag fick skicka förlåt sms på söndag morgonen, och inte bara till en person. Men det är mest för att jag har en tendens till att uttrycka mig väldigt snuskigt, inte alltid otrevligt:) Men det jag vart ledsen över var det där han sa med Kenzo, men jag tror jag lär mig med
tiden att handskas med saknaden.. Fast som det känns nu så vet jag inte hur man
kommer dit, men på nå vis..:)
Jag skulle behöva komma bort, men jag läre bara reda ut allt mitt först lite,
Ekonomiskt osv men det löser sig, du ger mig ju bra idéer.
Men när du läser detta så ring mig, fast inte förrän kl 14.00 ifall jag fortfarande sover..!:)
Så att vi kan försöka lösa helgen:)


Nu ska jag försöka återhämta mig.. Gnight folks..


Mina vänner, Mina hjärtan. Vad vore jag utan er? Jag säger det inte alls ofta, men ni betyder verkligen allt för mig, Jag skulle aldrig klara mig utan er, jag skulle sälja min själv för att försöka få er att förstå och känna det jag känner för er. Pure Love. Ni är mina änglar,





Hjälp, jag hittade en låt och jag känner igen rösten på hon som sjunger, hon den brunhåriga..!!
Men jag kan ju verkligen inte komma på namnet, och det är ju bara en sån där jävla skitvideo och jag hittar inte orginalt osv..
Jag blir tokig... Hjälp..!

Gnälla...

Japp, precis vad jag kommer göra i detta inlägg...! uppdateringen från förra helgen, denna helg och gårdagens båtresa kommer senare...


Nu börjar vi då.. efter en färd från stockholm som kändes som en evighet så var vi hemma runt tio igår.. Bakfull, ont i hela kroppen, efter timmar av alkoholintag och till råga på allt mensvärk därtill, så natten innehöll feber och 3 timmar sömn ungefär för att sedan kliva upp och åka till jobbet, börjar halv åtta, men kom ca 20 min försent för bilen och jag var väl inte direkt bästa vänner efter att ha låtit henne stått still i 3 dagar, Jag själv ör trött, febrig och ser ut som sju svåra år.  Jag avslutar(tack och lov) ett kort pass vid halv tolv..Så jag passar på att åka till resursen för att sudda ut mig i boken eftersom jag börjar bli sjuk så ja tänkte återhämta mig, då får jag en natt inatt istället.. Så mina planer nu är att försöka sova.. Ställt klockan på 20.00 eftersom jag börjar 21.. Går av imornbitti kl7, försöka sova.. Ställa klockan på 14.00 Så jag hinner hämta Kenzo i Arbrå först för att sedan börja jobba igen på Anthill.. Hoppas jag inte behöver jobba imorn natt oxå..
 
Jag är upprörd över att inte kunna gå på boxen ikväll, men jag vet att jag borde skärpa till mig och försöka ta hand om kroppen nu och låta den återhämta sig lite.. En jävla grej som hände idag iaf på jobbet bara helt apropå när jag satt och kom på att jag jobbat över min rast, så började jag blöda näsblod! Jag har inte blödit näsblod sedan mina unga år.. Alltså ne liten tuss på knappt 2 raka ben... Förutom dom gånger som man åkt på en liten trynstöt lr så men verkligen flera år sedan jag gjorde det bara ändå... Kan det vara stress mån tro..? Kroppen börjar falla samman, sakta men säkert.. Hehe.. Man är inte i sina glansdagar längre..:) Bara att inse.. Dessa nervryckningar i ögat har heller inte fått sitt slut.. Hjärnröntgen är vad jag behöver.. Nu tycker jag att jag fått med ganska mycket gnäll iaf.. Så nu ska jag försöka sova iaf.. Så jävla tråkigt när det är såhär fint väder ute.. Men..Work Work Work..






 



Patetiskt..


Efter ett tungt avsnitt  med  Grey's så sitter jag här nu och tänker på att jag har fan inte gråtit ut riktigt sedan slutet mellan mig och Jimmy..  Alltså visst fan har jag gråtit skvättar.. Men inget sånt där riktigt.. Och jag bara väntar på det.. Det känns som att det inte brister ut riktigt någon gång.. Jag bara gruvar mig tills det verkligen gör det..  Jag hatar dessa återfall.. Varför ska allt kännas extra tungt nu..? Så har Jimmy nu påpekat 2 ggr att han tycker det är fel med hans ring.. För där står mitt Nathalie och jag brukar stava olika.. Det är liksom inget jag brukar tänka på.. Stavar som det kommer bara..


Men mitt största problem är fan att jag inte kan gråta riktigt längre.. Kanske därför mina nervryckningar i ögat..? Det som jag tidigare indikerat på att det är pga en hjärntumör som trycker.. Då kan jag nog lämna den idén..


Ja, som ni märkt så gör jag inte mycket annat än att gnälla, därav märker ni oxå hur patetisk och bitter jag är också. Tack på förhand... Nu ska ja iväg till Becca en sväng..




Såhär ser kortet och rosen ut tillsammans tills Lars begravning imorn..


Får se om det blir nå mer skrivet ikväll.. Annars får jag skriva ett ordentligt inlägg imorn...

Hejpa...

Souls in the wind Must learn how to bend, Seek out a star hold on to the end.

Jag hatar att få dessa Jimmy-återfall..! Jag måste ju för fan lyckas gå vidare jag också..! Få en ny start på livet... Tänk vad skönt att bara ha det så ekonomiskt bra ställt att kunna få åka iväg en sväng.. Försvinna ett tag.. Hitta sig själv.. Tänk vad underbart att få åka och volontär-arbeta med djur utomlands.. Det vore ju så grymt underbart.. !





Jaha ja, Ja då börjar man få halsont till råga på allt.. Typsikt.. Det räcker inte med magont.. Jag hatar den här jävla reklamen för "Mins stora dag" Just pga låten som får mig att återigen att tänka på Jimmy,, Ja.. tack för att den visas så fort jag sätter mig vid en tv.. Sparka på dne som ligger bara..! Usch och tvi..

Nä nu så är det något som inte stämmer alls.. Dom senaste 3 boxpassen har jag varit så ofokuserad och förvirrad i inte bara hjärnan utan kroppen oxå.. Känns inte alls som man gör något bra..

Nu har I'ts always Sunny in Philadelphia börjat, och till min besvikelse så är det en repris.. Men det är ju ändå roligt men iaf.. Ja, Jag har skitdålig humor men detta är fan en av de bästa serier som någonsin gjorts, synd bara att man måste sitta vaken som en uggla tills denna tid på dygnet för att se på det..

Hur har min dag sett ut då..? Klev upp sju, var ut med kenzo såklart innan jag begav mig mot anthill, jobbade bara kort dag så slutade kl 12, så vart färden hem till mina föräldrar, Mammas mat är alltid bäst.. Varför i helvete flyttade man hemifrån!? Aja, sen så fortsatte resan ner mot stan.. Fixade alkohol till helgen och söndagens båtresa.. Linn kommer hem i helgen så därför blir det ytterligare en utgång fast jag egentligen hade tänkt att vara städad.. Men Men, efter bolaget så var jag in på expert och framkallade 2 foton.. Ett är till lars begravning på torsdag.. Ett underbart vackert kort på Kenzo som jag tänker fästa på rosen.. Jag skiter i hur löjligt folk kan tycka att det är men bandet mellan dom och jag vet hur mycket dom tyckte om varandra så vill jag också att Kenzo ska få säga hejdå.. Sen vart det hemfärd, försökte sova lite men v art inte mer än tjugo min innan boxen.. Så hem igen, duscha för att sedan åka till take off för att äta mat eftersom Sophie fyllde ett år närmare nödslakt idag.. Så vart det vanliga rökrundan med Kenzo och Andreas som sällskap, för att sedan släppa av honom igen och åka hem för att sova.. Helgen bravader orkar jag ännu inte ta..



Vad extra tungt det vart nu..
Konversationen mellan mig och Jimmy på msn..
Man tänker på så mycket saker nu som saknas.. det man inte såg då..
Som nu när jag kommer hem och ser soffpallen tom,
Där han alltid satt med sina hörlurar och dator, med byxorna lite nere så man såg en aning av den gulliga springan..
Dessa bilder får en att flina lite bittert nu när man kommer hem.. Fast en känsla av brand bakom ögonen och hjärta..
Alla dom där småsaker.. Det känns som man sörjer en person som dött ifrån en.. Saknaden av en människa gör så djävulsk ont.. Och det som skulle vara föralltid vi..  Ja, hur kurerar man ett skadat hjärta...?
Nej.. nu får det vara nog med bitterheter...



Jag hoppas onsdagen blir en bra dag.. Snälla, kan jag få en sån dag!
Jag hoppas på det bästa iaf.. NU ska jag Kenzo och Tuva lägga oss..:)

Creepy cat!
Här är mitt lilla mongo:)Haha

Haha vilka bilder på min lovely-retarderd animals:)




Don't lose your way
With each passing day
You've come so far
Don't throw it away
Live believing
Dreams are for weaving
Wonders are waiting to start
Live your story
Faith, hope & glory
Hold to the truth in your heart

If we hold on together
I know our dreams will never die
Dreams see us through to forever
Where clouds roll by
For you and I


Gud vad man saknar att få ett sånt där gulligt sms ibland..
Ett sånt skulle behövas nu..  Så man fick lite annan sinnesstämmning..:)
Mysigt..



Gnight folks..!

Surrounded by flames everywhere, what I used to be, I'm not even there

Ja man är bra skadad i skallen...

Jag måste börja ta itu med om jag vill bo kvar här eller inte..
En saknad som kryper på..
Varje jävla dag med minnen som bara tränger in.. Vet inte hur länge jag orkar..
Jag vill bara bli av med detta..

Jag har hittat en ny grupp med djupa och berörande texter tack vare Herr Jens..
Hehe han ringde 118100 och frågade, när hans edan fått sitt svar började han ställa massa roliga frågor istället.. Stackars hon i luren, vad dom måste få vara me dom mycket på sitt arbete..

Så upttäckte jag idag att pennan jag killade Herr Jonsson med visst funkade..Bara det att jag såg inte det i mörkret.. Så förhoppningsvis är du utan bläck i öron och nacke..
Sorry Jens ifall fallet är så..

Helgen tänker jag inte skriva om ännu.. Har inte bearbetat den ännu..
Men jag förstår inte hur jag lyckas sätta mig själv i såna här situationer..
Jag är inte ute efter att såra någon.. Och jag har inte ens tagit itu med allna fallna bitar av mig själv ännu..
Så det blir väl lätt så.. Jag drabbar andra.. Hemskt.. Jag har fått så många nya kontakter som är helt underbara men
jag förstår inte vad jag gör för er, och jag vill inte förstöra en massa.. Allt är ju bara så sjukt fucked up..

Nä usch nu börjar det bli ett sånt där bittert och patetiskt inlägg igen så det lägger vi av med.
Ska väl ta mig i kragen och lägga mig snart oxå när man måste upp tidigt..

Saknaden och ensamheten är jävligt svår men jag hoppas snart att jag lär mig leva med det..
Inga illa ment Jimmy, men jag vill oxå gå vidare med ett öppet hjärta och inte som det är nu för nu lyckas jag
bara ställa till det..

Jag önskar dig all lycka iaf, Den som jag aldrig kunna ge riktigt
Och att nästa tjej ser till att tillfredställa den, Det är något du ska ha:)
Men det är alltid du och Kenzo som kommer vara pals:)








Lite nostalgi..Vacker text..Synd bara att det bara finns såna här fjant-klipp..



 



Ja strö salt i såren bara...



Grattis till Andreas!


Måste ju bara skriva att jag fylls med lycka och kärlek nu
när jag tittar på Kenzo som ligger i soffan och drömmer, grymtar och små ylar lite i sömnen..
Mitt lilla hjärta.. Vad vore jag utan dig..? Det är bara du och Jag numer.. Kenzo Starfighter som Jimmy sa..
Usch nu börjar jag få lite småjobbigt återfall..

Men denna känsla som Kenzomatic ger mig så bevisar det ju att hoppet är inte ute..
Helt jävla förstört är ju inte hjärtat när det kan har sån plats till honom.. Och Tuva såklart.:)

Well, Gnight!

Händelserik dag..?

Jaha.. Ja.. Nu väntar man bara på att samla kraft till en dusch för att sedan gå ut med kenzo..
Börjar kl 21 så det är inte långt dit..
Dom senaste dygnen har ju inte innehållit myckets sömn alls pga
allt runtomkring.. Lika var det inatt, somnade runt halv 5 I think.. Blir ju så när man ligger och pratar hela nätterna.. Men det är skönt oxå.. Jag behöver det.. Men sen klev men upp runt 07.10
rastade kenzo och sedan åkte till Anthill..  Iof så jobbade jag bara till 12 men tungt ändå när huvud och ögonen
ej hänger med riktigt som man önskar..

Så hade jag ju såklart glömt suddat ut mig från resursen idag så då ringde dom vid tio och sa
att jag läre ut och jobba natt.. så när man slutade på anthill var det bara skynda sig hem, ut med Kenzo
för att sedan lägga sig och tryna..  Vart det ju ingen box heller och ingen simning imorn..
Fortsätter jag såhär så blir jag ju en tjockis, fan nu tränar jag ju knappt 2 gånger i veckan.. Det f¨r inte fortsätta såhär.. skärpning..! Jag måste sluta jobba och skaffa mig ett liv..


Lukta lite på täcket.. Sjukt jobbigt att gå såhär seuxellt frustrerad,
Det tär på kroppen..! Känns inte direkt aktuellt att skaffa ett riktigt booty-call heller..
Med alla sexuella spänningar kroppen bär på så exploderar den väl när det väl händer, haha... Vilken grej...

Återigen så tror jag att ni fattat nu att jag skriver vad tusan jag vill, hur olämpligt eller ointressant det än är.. Detta är till för mig att få börja skriva av mig, Japp, jag beter mig som 5.

Så jag avundas alla era jävlar som får ligga och tryna ordentligt inatt medans jag får kliva av 07 imorn
åka hem, försöka sova lite igen innan man ska iväg igen ocj jobba på anthill.. slutar då kl 20.00 så då ska vi mysa till det här hemma med tacos eftersom Chris fyller år, och hon har köpt sig en egen liten present i form av en hund!:)
Det är något jag oxå tänker göra när jag fyller år.. Fast iof så blir jag inte äldre än 21 men..

Nä.. Nu måste jag ta tag i mig själv innan jag ska iväg...
Bye.......



Det har alltid varit något speciellt med denna låt som jag har fastnat för.. Trots att jag hatar
texten av låten.. Back-stabbing..!






Så läre jag ju bara.. Lovely song..!








Kenzo is fine:)In the car

Mitt älskade hjärta...


Min älskade Baby.. Vaknade inatt av han att buffar på mig och springer runt och gnäller, varav att han också lyckats gjort en liten olycka i vardagsrummet.

Natten har varit väldigt orolig.. har bara hunnit in så måste vi springa ut igen.. Inte mycket sömn alls..
Så morgonen började med ett samtal där jag fick ringa och sjukanmäla mig tills vidare i hopp om att han skulle bli bättre..Men icke.. Fortfarande blod i avföringen.. Läget var fortfarande likadant tills 11 ungefär, behövde aldrig bli något veterinär besök då hon sa åt mig att efter kokt ris och torsk under dagen så har det inte stabiliserats tills imorn så får jag åka in då med honom..

Nu vid första ris-måltiden så luktar han på portionen och ger en blick som säger:
-Driver du med mig lr?

Efter en stund när han väl insett att han inte får något annat så ger han med sig och börjar äta,
Nu däremot så surar han här i soffan med mig.. 

Lite svårt kanske att förstå för en arbetsplats att vara hemma med sjuk hund, men jag kan knappast göra något annat, vägrar lämna honom ensam ifall något skulle ske.. Men osmart som jag var så kom jag på nu att jag aldrig hann säga det under det andra samtalet då jag sa att jag vart hemma restrerande dagen oxå, så det får bli ännu ett pinsamt samtal och säga att jag inte kommer imorgon, om jag inte hittar någon som kan ta honom de 4 timmars pass jag har imorn.. Förhoppningsvis så slutar allt bra.. Hemskt när en djur blir dåliga.

Pedigree är ett jävla skit foder!!



Snowdog

Hittade en hop av gamla bilder, hehe värsta grejen.. Ska slänga med några i inlägget så jag delar med mig av en nostalgisk tid.

Lovely

Så sommarflickan med fräknar


Oldie  Haha vad sött


miss you so..

Trötta

sweetie


Blottaren


Så den enda bal-bilden jag har då alla andra försvunnit...



Jag tycker så synd om min plutt..
Men han är pigg och glad, hoppar och leker så det är ju bara att hoppas på
att magen blir bättre snart oxå.. Håller på laddaren telefonen nu så jag kan slänga iväg ett mess till Jimmy
och berätta att det inte blivit något veterinär-besök ännu..

Got damnit, Jag är så frustrerad så jag till och med flirtar med Jonas som ringer från Yves Rocher för att erbjuda mig lite nya produkter.. Haha hur patetisk är man inte.. fast jag kan ju glädja mig med att jag gjort hans dag bättre:)


Bury all your secrets in my skin
Come away with innocence
And leave me with my sins
The air around me still feels like a cage
And love is just a camouflage
For what resembles rage again

So if you love me let me go
And run away before I know
My heart is just too dark to care
I cant destroy what isn't there
Deliver me into my fate
If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you
My smile was taken long ago
If I can change I hope I never know

I still press your letters to my lips
And cherish them in parts of me that savor every kiss
I couldn't face a life without your light
But all of that was ripped apart...
When you refused to fight

So save your breath I will not hear
I think I made it very clear
You couldn't hate enough to love
Is that supposed to be enough?
I only wish you weren't my friend
Then I could hurt you in the end
I never claimed to be a Saint
My own was banished long ago
It took the death of hope to let you go

So break yourself against my stones
And spit your pity in my soul
You never needed any help
You sold me out to save yourself
And I wont listen to your shame
You ran away you're all the same
Angels lie to keep control
My love was punished long ago
If you still care, don't ever let me know

If you still care, don't ever let me know...




Jag fastnar för texter, musiken kan vara hur dålig som helst så länge det är en meningsfull och bra text som man kan relatera till.. Nu måste jag försöka få någon ordning här hemma.. Ska jag sälja min bio-soffa lr ej..? inte direkt någon singel soffa ju..



































Helgens bravader..

Fredag.. Åkte till Emilie' s förädrar hemma i Holmsveden..
Fick en dos av familjekänslan igen, det var riktigt mysigt..
Men vi halkade in på lite pinsamma saker därtill oxå så Emilie's mamma och syskon vet numer om incidenten om fitt-chipset och katten.. Även Andreas.. En aningen pinsamt just för stunden men jag har ju aldrig påstått jag är normal heller..

Det bar av hemåt eftersom jag började jobba vid halv 5, fick gå hem en halvtimme tidigare
eftersom det ringer så dåligt, så då bar det hem, var ju inte meningen att bli såns vinfylla.. Så
jag bättrade på sminket lite, och åkte till flames-lokalen.. Jag förstår inte hur jag lyckas få i mig allt men men..
Jag hade nog planerat att antasta den där stockholmaren som var där i sällskap med Sonefros(jag har på något konstigt sätt fått en liten förkärlek till sådana efter våran lilla tripp till storstaden) Men som tur är hanterade jag mig ganska bra och lyckades aldrig komma så långt.. Däremot minne av en liten skandal av att jag förklarat för Kenta hur man göder potatis-land i underlivet.. Vilka idéer.. Antastad av en Mård-jävel vart jag oxå..

Efter att alla ska ut på krogen vilket jag inte alls hade i tankarna så åker jag till Yggdrasil, till denna Heta  Herr Engman som jag fick lappen ´"journr" sedan kvällen i kilafors simhall, vid ankomsten märker jag att jag är ensam tjej, lite jobbigt men så fanns det ju iaf 2 personer jag kände där sedan tidigare.. Hade iaf väldigt trevligt där, Kan ej minnas några större skandaler förutom att jag råkade armbåga mitt sällskap när han skulle försöka hjälpa mig över så jag kunde gå på toaletten, mitt under hakan.. Pinsamt.. Men väldigt trevligt.. Couzy liksom.. Jag gillar mörkhåriga killar.. Bara helt apropå sådär..

Lite värre blir det väl när vi åkt därifrån..Mot Statoil, hann in och ord-antasta Niklas med pinsamheter innan Andreas kom,
in i taxin, påpekar chaufförens häftiga getskägg.. Tyckte inte jag fick bra nog respons varav i mitt barnsliga beteende uttrycker mig i stil något fult som att han borde behöva en avsugning, väl hemma så vart det väl fortsatt akohol-intag och pinsamheter, sitter på byrån och slaskar stearin, kastar vatten på Andreas och i ren revolt beter mig som en 5-åring, helt från ingenstanns så dör den bärbara datan runt 6 på morgonen, kanske var ett resultat av att ¨den vart tappad tidigare.. Rökte i sängen och donade.. Usch..  Rent av jobbig fylla..

Hela inlägget jävligt meningslöst, men det blir en inblick i en
persons liv som inte kan hantera fyllan som singel..  Det slutar ju bara i att man gör bort
sig osv..Det är inte roligt att vara singel längre.. Jag vet fan inte hur man beter sig som singel.. Vet att jag ältar i detta men så är det.. Tyvärr.. Och jag gillar absolut inte personen som jag blivit.. jag tycker inte alls om mig själv nu..
Och jag vet inte alls hur fan jag ska hitta tillbaka till mig själv.. Patetiskt nog så är jag inte hel utan honom..
Har ett sånt jävla återfall nu igen som är jävligt tärande.. Att kärlek verkligen kan göra så riktigt ont..
Både i hjärta och själ.. Det är inte rättvist för jag vill inte vara sån nu, Leva upp till ett sken att allt är så jävla ok osv..

Detta blir ju ännu ett till sånt där patetsikt och bittert inlägg som jag hatar mig själv för att jag ens skriver, men jag hymmlar inte om något, så det är bara att ta det lr rata det.. Jag skriver väldigt oväsentliga saker om händer i mitt liv men som jag skrev i mitt första inlägg att detta ska fungera som någon sorts själv-terapi för mig.. Så därför blir dessa inlägg såhär, men inom sin tid så ska det lösas upp.. Tills dess så är denna skeva bild som uppfattas helt korrekt..
Jag har inte riktigt funnit mig själv ännu.. Det enda jag behöver ta reda på är hur man ska överleva detta uppbrott som egentligen inte ska ta så här jävla hårt på en tycker man, med tanke på allt runt omkring..
( Son en inflik nu bara så ringer Maria och dom försöker febrilt leta efter manligt sällskap ikväll eftersom alla är så bakiskåt, vilket alla pojkar är oxå men dock däremot för lata för att röra sig så detta samtal tar nog ett bra tag innan det är över..)

Jag är iaf tjejen som äger den vackraste förlovningsringen någonsin..
Det kan ingen ta av mig.. Men frågan är om man
kommer känna den där glada känslan, viljan och orken att börja på nytt med någon..
Allt verkar ju bara så jävla mycket arbete nu.. Det räcker med att sakna någon varje dag, veta att man aldrig mer
kommer få chansen att se honom skratta, se honom le med sina ögon, aldrig mer få röra vid längre..
Det gäller att omringa sig med bra musik... Fast jag har ju en tendens till att lyssna på sådant som bara får mig att tänka mer på situationen..







Your trust will fall..My journey starts.. The memory recalls..
Goodbye to you... It's Over now..












Klas.. Jag har hela tiden sgat att jag är en hemsk person..
Och jag tror du kommit i underfund med det nu..
Jag ville aldrig göra dig ledsen.. inte medvetet..
jag önskar att det vi kom överens om att det var lättare
sagt än gjort.. Jag är ledsen..
Jag önskar att saker och ting kunde vara annorlunda..
Du är en helt underbar person.. Don't you ever forget that..

Jag är ledsen men det är allt jag bara lyckas göra nu.. Såra..
 What I really meant to say, Is that I'm sorry for the ways I am,
Never meant to be so cold..
 


2 bästa låtarna någonsin









Hur fan kan det komma sig att man är mer sexuellt frustrerad nu som singel?
Det måste ju vara för att man inte kan få det när man önskar,
att det inte finns någon säkerhet...
Weird....



















Var ska man börja..?

Jag och Chris har precis lagt oss.. Efter att hon frågade efter en handduk då hon hittade mysko fläckar på lakanet på den sidan jag brukar legat den närmaste tiden, dvs där Jimmy låg tidigare. Anledningen att jag ligger längst bort är då för att jag har datan i uttaget här.. Återigen till dessa fläckar då jag gav henne 2 alternativ (lr 3, kenzo dregel) sädesvätska lr lactal. Choose yorself. Ja, Jag är en hemsk människa. Jag har inga begränsningar.

Dagen har väl i stort sett varit arbete och träning.. Helen var lite krasslig under box-passet så då fick man ta ut sig lite mer.. Men det var verkligen inte en bra träningsdag idag.. Så omotiverad och ofokuserad som det bara går... Var verkligen inte i form.. Så måste jag ju påpeka att kortet i Moore är inte uppskattat, hellre hade det fått varit a nude picture istället för drunk as a skunk tack.. Jag har min tro på att det är fröken nordström som skickat in detta..

Hoppas det gått bra för Jimmy i omed sin resa till Norge.. Känns konstigt att inte längre ha något att vänta på kvällarna att få någon att prata med och säga godnatt.. Men vi ska försöka jobba på att inte ´göra alltför tråkiga och bittra inlägg..
Need to look forward.

Tycker att Nomy's texter är helt underbar iaf apropå inget alls. Jag skulle vilja gifta mig med en sån djup kille.
Vet bara inte hur fan man gör för att ladda hem nya låtarna bara eftersom jag är sanslöst sjukt dåligt på allt sånt här skit egentligen så..



Nu ringde precis Johan S, och trött och för blyg som jag är så vågar jag inte svara..
Jag låter som en kär flicksnärta men jag är trött och jag vet att jag bara kommer pladdra på osv, plus att jag gissar att han har ett intag av alkohol då han är i lofsdalen med jobbet..

Gud vad fel intryck jag ger av allt.. Men jag orkar inte bry mig. Jag har antastat tillräcklig många ikväll, alla får smaka av mig.
 

Och ja, Jag är en hemsk mönniska. Förlåt till alla som jag lyckas såra, det är inte med min mening, Men i nuläget så verkar jag inte lyckas med så mycket annat än att ställa till oreda.

Sleep tight och vakna torrt.

Welcome to my freakshow.. The beginning of th end

Jaha..
Dåså.. Vart ska man börja.. Efter månader av tjat från X antal personer så finns jag här.. Jag
har skaffat mig en blogg.. Den du..Men en sak jag tänkt mycket på är att när Madde sa:
Du som höll på skriva så mycket förut osv.. Ja därför bestämde jag mig väl oxå för att börja med detta..
Ett försök till någon sorts jävla självterapi..


 Och i o med detta så betyder det att jag kommer ställa till med mer oreda..
Jag är duktig på det där med att uppröra folk.. Vilket man kommer att få räkna med nu..
Jag kommer inte hålla igen utan skriva det som faller mig in, det är väl det som är meningen med
en bloggjävel?

Jaja.. Jag& mitt andra jag kan ju börja med att förbereda er alla på att det är en bitter tid nu, så alltså väldigt patetiska och bittra inlägg.. Min sinnes-stämmning förklarar allt..

Jag kan ju börja med att dela med mig av helgens ångest.. Helgerna före får bli ett annat kapitel när jag orkar ta om våran stockholms-resa där jag chockade mina vänner som numer säger att efter den helgen så har jag visat att jag verkligen inte har några begränsningar, och att jag rent av måste vara helt jävla fucked upp i huvudet, försökt tvingat baren-Håkan att inleda ett förhållande med mig osv, varit grymt oförskämd mot Erik Segerstedt osv andra pinsamheter från cinderella-kryssningen.

Fredagen är ju en aning luddig, men vi var iaf på kilafors simhall, Jag antastade i stort sett allt och alla, Efter en titt på morgonen i min väska så fanns där som ett visitkort "journr" kollade upp det, där jag såg att det var samma kille som jag härjat för på fredagen, i tron om att han oxå hade ett intag av alkohol men tydligen icke, Becca såg kortet idag när hon var hit och beröttade att hon även hon fått det vid ett tidigare tillfälle, så denna kille måste ha en fallenhet för väldigt weirda tjejer som oss. Inga illa ment dock mot denna kille, som är väldigt het och som jag vill minnas iaf väldigt rolig. Kvällen fortsatte med bassängbrottning, vilket resulterade i rygg/Nack smärtor som ännu håller i sig vilket gjorde att jag inte kunde jobba i lördags på SportIn, vilket känns ju jävligt dumt.

Det var så länge sedan jag höll på med sånt här så jag får väl börja lära mig snart nog att skriva sammanhängande, iaf så resulterade kvällen i flera skandaler, varav att om jag kommer bli uringd på väster någon gång så kommer det att bli ett pinsamt möte där med en herre som jobbar där(Inget sexuellt nu) Antastningar återigen på Marias tuttar, Och det absolut värsta där jag lyckas skicka ett sms till min teamleader som såg ut ungefär i stil med "Kom hit så ska vi ligga med varandra" som absolut inte var menat till honom.. Hur pinsamt var det inte idag att komma till jobbet. Kom hem till maria, våldtog hennes lägenhet lite grann. Skickade ut mig till taxin jag beställt(stackars tjej hon skulle upp och jobba delad tur) ¨Så fort jag kom in till taxin och såg att det var en ung, och vad jag har för mig, lr om det nu var för alkoholen en väldigt grann kille som körde.. Vilket jag oxå påpekade och anstade vidare stackaren.. Tack och lov för att jag aldrig skulle minnas dig om jag träffade på dig ute på och hoppas jag inte skadat dig för livet, här åkte vi och plockade upp en person som jag ringt pga jag absolut inte tänkte sova själv( Och nu menar jag sova) Har pratat med denna person ungefär 1 gång så bara den grejen var ju pinsam, när vi väl ska hoppa ur taxin här hemma, så slänger jag åt chauffören allt jag ägde just då, vilket han fick nog en bra dricks och sa i stil med, Det var väl så vi sa för natten..


Ångest-bomber attackerade mig hela lördagen.. Andreas då, som jag våldtog hans finger med min puppa på burk(Jag är så fascinerad av denna grej så jag önskar jag vore en kille) och sedan höll honom vaken till ca 7 på morgon tror jag med mitt pinsamma svammel och allt mellan himmel och jord när han skulle iväg till Ikea kl 8 på morgon, så jag har ju pratat så öronen blöder.. Ja, jag är väldigt patetisk som är så besatt av att ha någon att sova med men jag blir knäpp av att sova själv.. Det är inget sexuellt man är ute efter men saknaden av en person är ju så jävla stark speciellt på kvällar så jag är så patetisk så jag försöker alltid ha en sängkamrat, och då spelar det ingen roll i form av man lr kvinna..

Med allt detta så har ni kanske fattat att jag hatar att vara singel, det är meningslöst, roligt ´vissa stunder men jag kan ha lika jävla roligt singel som i ett förhållande.. Som jag alltid gjort.. Förutom nu att jag inte kan bete mig som singel..
I don't like it... Det skulle ju vara vi.. Men jag ska försöka att inte komma in på det spåret och göra allt ännu bittrare.,
det lämnar jag till mina egna hjärnspöken.

Jag tänker lämna er där med en bit av mitt patetiska liv,
Men det sista jag ska göra är att hylla en person. Som jag inte alls pratar ofta med men
som jag tycker är en av dom bästa människrona jag vet- En kille som jag vart så rörd av ett meddelande jag fick en natt nu i helgen där det inte alls är många personer som uppskattar en utekväll på det viset han gjorde, och uttnyttja den till fullo så den vart helt lyckad och var så nöjd med den. Människor uppskattar inte mycket idag.. Men han:)
Johan Sandberg-Bästa killen.
Tänk den tjejen som blir den lycklige att få denna kille på fall. Han är helt klart klockren. Gull-Johan

Nu så, invänta It's always sunny in Philadelphia och antagligen blir det väl att man bär in datan i sovrummet för att titta på pornhub. Tack jimmi J för tipset.

Så återigen, Jag funkar inte som singel, Jag blir iaf patetisk as hell..
Jag Saknar och saknar och saknar, det känns som hjärtat blöder.
Älska och förlora är en smärta som man lider något hemskt av.

Jag saknar att få se dig le.. Att aldrig mer få titta i dina vackra ögon..

Jimmy.

http://www.youtube.com/watch?v=vfzQMHmmGGk&NR=1

Fuck you all goodnight.

RSS 2.0