Min jävla tisdag

Just nu sitter jag i ett konferens-samtal med Nicolina och Emilie.. Skrattar åt Nicolina,
nu är det inte bara jag som är bitter, och hon har så roliga ordval när hon ska förklara och berätta saker.. Så dessa samtal är alltid roliga.. I bakgrunden så är tv:n igång med Moulin rouge, den är ju så sjukt underbar..! Jag har glömt nu vad den manliga huvudsrollskaraktären heter och jag orkar inte söka efter dte heller men han ger mig rysningar.. Hans röst och känsla i sångerna.. Ååhh.. Man smälter...

Jag funderar starkt på att spela in våra samtal så alla fick ta del av Nicolina för nu skrattar jag nästan så jag gråter.. Och jag tycker så synd om henne men hon är så rolig..!

"Vart har du varit Nicolina, Jag är så trött"
Haha.

Idag var sista poledancen... Gruvar mig för sommaren.. Jag har absolut inte kommit i någon form för beach 2009, jag hinner inte träna på någon plan alls.. Pinsamt dålig kondis, men nu så hoppas jag att kunna komma igång så kanske jag åtminstone är i form för hösten när dte är försent.. Hehe.. På Torsdag ska jag iväg till Ecsbyn och tärna handboll iaf.. Det ska bli sjukt roligt, jag har saknat handbollen så grymt mycket.

Tidigare idag så har jag varit hos Becca i alfta och myst lite.. Sen drog vi en tur till Bjurs-Emma och hälsade på, älskar hennes kissemiss ungar!



Så lite bilder från idag









Synd bara att det inte syns hur fet kattfan egenltligen är, mysFindus:)


Under en konversation över kopparspiraler så kläcker nicolina ur sig den smäcka kommentarer- Äckligt, Ontaurligt.. Det känns som att den ska mögla.



Lite snabbt från helgen bara,
Fredagen var det ju dildoparty här hemma, om jag inte missminner så var vi 19 töser här som härjade lös här hemma..
Utgången vart sen.. Runt halv 12 så kom vi ner.. Har dock inte direkt klara minnen av vad jag beställt riktigt sådär men det blir väl en trevlig överasskning..allt som allt var summan 7940:-

Hemfärden höll vi på driva med en stackars kille som sen visar sig vara en kompis lillebror.. Stackarn, måste blivit rädd för oss.. Som vanligt så tog ju Nicco och Emilie sitt bad innan vi la oss 4 flickor i sängen..

Vaknar runt åtta med mild hjärnskakning efter en mindre graciös huvud-date med väggen på tranan så var mådde jag ju mindre bra.. svim-känsla så fort jag rörde mig och kunde ej höja armarna högre än huvudet utan att dom domnade bort, men jag lyckades krypa till soffan och satte mig där istället för den varma sängen. Nicolina däremot var full i fan på en gång och detta utsätter hon mig för, med en volym som fick min mage att vända sig ut och in:




 



Jag var så nära ett epilepsi anfall efter denna låt!
Man måste ju verkligen lyssna på nästan hela låten för att förstå...!!

Jag och Nicco kom nyss överens om att det där måste vara en låt så om man väljer att röka en joppe till så är man garanterad en hasch-psykos!


Lördagen var jag bara inne pga huvudet.. första gången jag tog mig ut var runt halv sex för att åka till Arbrå och hämta Kenzo.. Sen åkte jag hem, hämtade Andreas och vi åkte ut till något långt ställe ute mot Mohed (tror jag) för att han och Kenzo skulle bada.. Men dte vart bara kenzo som plaskade.. Sen vart det hemfärd och bara film..

Söndagen bestod av att sitta inne hela dagen.. mot kvällskvisten vart jag väldigt glad för att komma ut så jag Ocxh Jimmie J åkte till hällen, han badade 2 gånger.. Jag doppade mig bara till min Gunilla.. Jag är ju sån sjuk badkruka.. Sen efter ett tag så möter vi Sophie och Maria vid parkeringen så vi åkte till vevlinge där Maria tog ett dopp och Jimmie igen.. Sen åkte jag hem för att försöka sova.. Tog en inlines sväng men sedan vart det en visit till Erika T där jag kom hem runt 3 på natten. Jag har så sjukt svårt med sömnen.. Måste försöka få någon ordning på det där..

Jag har fastnat för Eminems nya.. Jag har alltid tyckt att han varit het sedan hans första The real Slim Shady.. Och denna video är ju helt klart ett mästerverk..




 




Emilie har lämnat vårat samtal och jag och NIcco pratar nu om barn och såna grejjer..
Känns så skönt att parat djupt om dessa saker.. Så torsdag vill jag ha avklarat nu så jag vet och förhoppningsvis saker och ting löser sig..

Jag vill bara ta dagarna som dom kommer nu och sedan ska det bli så skönt att åka iväg till gävle på lördag och få en trevlig utgång där.. Träffa personer som det var flera år sedan sist..:)

Jag har så mycket att gnälla över egentligen.. Lr gnälla.. Lr ja JO.. gnälla.. Lr hacka på.. Skratta åt hur vissa personer kan bete sig och hur den där dubbelmoralen fungerar..! Väldigt komiskt men det får komma i ett annat inlägg.. Jag har haft en relativt bra dag och vill ha ett någorlunda bra avslut på den.. så jag lämnar er med min älskling!




 



That's it..


Bilder från dildoparty kommer sen.. Orkar inte nu..

Och återigen så har jag krävt att Emilie ska skriva historien om hur hon och Jens träffades i sin blogg..
För det är som en film.. En sån där som man drömmer om, sån där som jag evt att jag själv aldrig kommer uppleva, så det är lagt på min begäran. Väntar....

RSS 2.0